Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.06.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Decizii cu implicare majoră

Decizii cu implicare majoră

Ultimele decizii ale Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul AJF Dâmbovița au provocat schimbări importante la nivelul clasamentului Ligii a 4-a, în zona nisipurilor mișcătoare. După rezultatul rușinos la meciul juniorilor A1, Progresul Mătăsaru Urban Titu, 0-50!!!, primul dintre cluburi a fost exclus de la Liga a 4-a pentru non combat.

În aceste condiții, după Gloria Cornești, care a ales să se retragă la finalul turului de campionat, o altă echipă dispare din primul eșalon fotbalistic județean, iar toate partidele susținute în retur au fost omologate cu 0-3. Mergem mai departe. Pentru că a folosit un jucător în mod neregulamentar, Viitorul Răzvad a pierdut la masa verde partida câștigată pe teren cu ACS Burduca (2-1), suportând și o penalizare de 6 puncte.

În aceste condiții, din formația care era sigură de prezența în Liga a 4-a, Răzvad a ajuns acum să ia în calcul foarte serios o retrogradare. Practic, Burduca, Șuța Seacă și Colacu au scăpat de griji, așa că după ultima etapă, de sâmbătă, vom cunoaște cine va retrograda direct dintre Răzvad și Vișina, dar și cine va sta la mâna campioanei.

Dacă Roberto Ziduri promovează la baraj în eșalonul trei, atunci se salvează una dintre cele două menționate. Altfel, vor retrograda la braț la Liga a 5-a. O ligă ce propune meciuri de baraj pentru menținerea în eșalonul respectiv, și acestea foarte interesante. Este un final de campionat palpitant.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Urban Titu e acum favorită
Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale