Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.08.2022 00:12

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Mai e puțin...

Mai e puțin...

Din momentul în care Chindia este activă competițional, impresie este că orice alt subiect sportiv local dâmbovițean rămâne cu mult în urmă ca nivel de interes. Pentru o zi sau maxim două, se mai vorbește despre o performanță obținută la sporturile individuale ori despre rezultatele înregistrate la baschet sau la volei, după care tot Chindia rămâne capul de afiș. Bine, mai este și fotbalul județean, ajuns la un nivel record de echipe, de jucători legitimați și de partide oficiale, dar e fotbal amator.

Nici acum nu pot să accept că, în vremuri nu foarte îndepărtate, sportul rege nu era interesant pentru cei care conduceau pe atunci destinele urbei, ale județului. Privit și tratat ca o activitate derizorie, fotbalul arăta rău la Târgoviște. Echipa se plimbă de la Liga a 2-a, la Liga a 3-a, și viceversa, era lăsată la cheremul cui avea chef, iar stadionul stătea să cadă.

Chiar dacă se chinuie la Liga 1, unde scapă cu greu de retrogradare, aproape în fiecare sezon, Chindia evoluează totuși de patru ani în elita fotbalului românesc. Una de play-out, echipa târgovișteană mai reușește și meciuri bune, iar în Cupa României a ajuns la ultimele experiențe până în sferturile de finală. În plus, Liga 1 obligă la mai mult, astfel că lucrările sunt avansate la stadionul „Eugen Popescu”, ajuns aproape de modernizarea completă.

Unde mai pui că în Târgoviște se va mai construi o bază sportivă, mai mare decât cea de lângă Turnul Chindiei, la care se adaugă superbul teren sintetic de la Complexul Turistic de Natație. Ușor, ușor, fotbalul și-a recâștigat statutul de sport rege la Târgoviște, asta și pentru că presiunea publică este tot mai mare. Oamenii vor o echipă de top, aici, care să joace pe un stadion de Liga 1, aici. Mai e puțin...

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Urban Titu e acum favorită
Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale