Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2022 00:15

La Muzeul de Istorie din Târgoviște, în prezența artistei, va avea loc


A A

Vernisajul expoziției „Corina Chiriac. Istoriile unei mari artiste”

Vernisajul expoziției „Corina Chiriac. Istoriile unei mari artiste”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” și Muzeul Național de Istorie a României anunță deschiderea expoziției „Corina Chiriac, istoriile unei mari artiste”, sâmbătă, 26 noiembrie 2022, ora 14:00. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Istorie din Târgoviște, Calea Domnească nr. 187. Evenimentul se va bucura de prezența marii artiste Corina Chiriac. Cu acest prilej, vor fi prezentate două cărți ale artistei, care va susține și un micro-recital.

Expoziția pune în valoare donația făcută în septembrie 2021 Muzeului Național de Istorie a României de Corina Chiriac. Vor fi expuse documente de familie, ținute, potrete, fotografii, obiecte păstrate timp de generații, începând cu cele ale străbunicilor artistei, Ioana și Nichita Nestorescu. De asemenea, vor fi expuse, în premieră, trofee primite de artistă în ultimii ani.

Organizatorii expoziției sunt: Cristina Păiușan-Nuică, Cornel-Constantin Ilie, Alexandru Bădescu (Muzeul Național de Istorie a României) și Irina Cîrstina (Complexul Muzeal Național „Curtea Domnească). Expoziția Corina Chiriac, istoriile unei mari artiste” va fi deschisă în perioada 26 noiembrie 2022 – 31 ianuarie 2023, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, și poate fi vizitată, de marți până duminică, în intervalul orar 9:00 - 17:00. 

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cornul și laptele, un program prea învechit?!
Desființarea specializării de învățător de la liceele pedagogice
IȘJ pregătește o evaluare pentru elevi
Sfinții Trei Ierarhi
„Resursa umană, 99% calificată în școlile din Dâmbovița”
Daruri oferite Centrului social de la Bucșani
Zaheu - model de pocăință
„Lucrările la examenul de Titularizare și Definitivat vor fi corectate digitalizat”
Manifestări dedicate Zilei Culturii Naționale
Cursuri pentru... profesoriPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale