Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.04.2022 00:19

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, alături de oficiali din minister și de liderul de sindicat Constantin Bucuroiu


A A

Tur de forță prin fabricile de tehnică militară

Tur de forță prin fabricile de tehnică militară

*În perioada următoare, ministrul Economiei va veni și în județul Dâmbovița, pentru a vizita cele trei fabrici din industria de apărare

 

Ministrul Economiei, Florin Spătaru,  și-a propus să ia la pas toate fabricile din industria de apărare a țării pentru a cunoaște realitatea din teren, pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă salariații, dar și dificultățile mangerilor din unitățile respective! Împreună cu liderul de sindicat Constantin Bucuroiu dar și cu oficiali din ministerul de resort, Florin Spătaru a vizitat deja UM Cugir, Fabrica de Arme Cugir și UM Sadu, ieri s-a mers  la Fabrica de Pulberi de la Făgăraș pe care ministrul vrea s-o  redeschidă cât mai repede, iar în perioada următoare, ministrul Economiei va veni în județul Dâmbovița, la cele trei fabrici din industria de apărare.

„În data de 6 - 7 – 8 aprilie am hotărât împreună cu ministrul Economiei, Florin Spătaru să facem o vizită la societăți din industria de apărare. De fapt este un program început de când a venit ca ministru, numai că în această perioadă de  7-8 aprilie am vizitat UM Cugir, Fabrica de Arme Cugir și UM Sadu. În delegație a fost și Daniela Niculescu, secretar de stat, care au fost însoțiți de consilierii personali. Această vizită a avut ca scop cunoașterea la fața locului a realității. În timpul vizitei în societățile respective ministrul nu a mers pe un traseu bine definit de conducerea societăților, a dorit să meargă prin toate locurile, să vadă cum muncesc oamenii, în ce condiții, tot ce este legat de societate dar și de oamenii care lucrează în aceste societăți.

Dorința ministrului este să poată să aprecieze singur dacă într-adevăr programele de investiții sunt suficiente pentru fabricile respective sau dacă este necesar să intervină și cu alte investiții care să ușureze munca și să mărească și productivitatea acestor  uzine. De asemenea, omul să aibă o productivitate mai mare și să câștige mai mult. Deci ministrul vrea să cunoască realitatea de la fața locului. A stat de vorbă cu sute de oameni, a mers din om în om, a dat mâna cu ei, i-a întrebat despre viața lor, despre munca lor. Urmăroarea vizită va fi miercuri, 13 aprilie, la Făgăraș pentru că ministrul a hotărât ce trebuie să facem cu fabrica de pulberi, după care va urma o vizită la societățile din județul Dâmbovița, respectiv la Automecanica Moreni, la UM Mija și UPS Dragomirești”,  a declarat liderul de sindicat de la Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președintele ASIAA.

 

Vești bune despre Fabrica de Pulberi de la Făgăraș!

Ministrul Economiei vrea să o redeschidă!

„Vreau să vă spun că cei de la Fabrica de Pulberi de la Făgăraș au prezentat un studiu și o evaluare destul de amplă și de tehnică. Ministrului i s-a părut un lucru excepțional și crede că este cea mai scurtă cale ca România să poată produce necesarul de pulberi și explozibili pentru Armata noastră și nu numai. De aceea ministrul este foarte hotărât și decis să dea banii necesari pentru realizarea acestui lucru în cel mai scurt timp. Necesitățile, nevoile și ce se întâmplă în zona noastră impune ca România să nu mai piardă timp în această direcție”, a mai precizat liderul de sindicat din industria de apărare, Constantin Bucuroiu.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Campanie de informare privind produsele românești
Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți
Contre politice la ședința CJ Dâmbovița
Contre politice la ședința CLM Târgoviște
Ședință extraordinară CJD, cu două proiecte de hotărâre
Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești
„Guvernul a preferat să lase lucrurile complet scăpate de sub control”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale