Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.06.2023 00:10

Tot mai aproape de final


A A

S-a încins și mai tare competiția la Liga a 5-a

S-a încins și mai tare competiția la Liga a 5-a

* Viișoara a pierdut contestația cu Adânca și riscă să retrogradeze din Seria Nord

 

Gazdele au fost mai bune în etapa intermediară. Tătărani, Finta, Raciu, Colibași, Ocnița și Adânca și-au câștigat meciurile de pe teren propriu. În deplasare s-au impus Dărmănești și Rățoaia. Ocnița și-a păstrat poziția de lider și s-a apropiat tot mai mult de o promovare în Liga a 4-a. Colibași, Raciu și Tătărani s-au impus și ele, vizând același obiectiv. Comișani și Gheboaia au ieșit din lupta pentru un loc în primul eșalon județean. Gheboaia, Finta, Dărmănești, Valea Lungă, Mărcești, Rățoaia, Adânca și Gura Ocniței pot juca și din sezonul următor în Liga a 5-a, după ce Viișoara a pierdut la masa verde meciul cu Adânca (2-2). Dintre Săcueni, Ulmi, Viișoara și Vlădeni, doar cea mai bine clasată va juca barajul menținere/retrogradare, ultimele trei vor retrograda.

Rezultatele etapei: Voința Adânca – Comerțul Viișoara 0-3, Voința Tătărani – ACS Gura Ocniței 5-2, Știința Finta – Olimpia Mărcești 2-0, AFC Raciu – Viitorul Gheboaia 4-1, Unirea Colibași – Victoria Comișani 3-2, Viitorul Ocnița – Comunal Valea Lungă 7-2, Voința Săcueni – Luceafărul Dărmănești 1-2, Olimpicii Ulmi – Vânătorul Rățoaia 2-6. Sportul Vlădeni a stat.

Dobra folosește un jucator în stare de suspendare

Patru victorii au reușit amfitrionii în runda intermediară în Seria Sud, prin  Braniștea, Picior de Munte, Tărtășești și Jugureni. Tomșani, Urziceanca, Văcărești și Vișina au venit cu succese din deplasare, consemnând și aici o remiză. Braniștea și Urziceanca sunt hotărâte să joace meciul decisiv în ultima rundă. E greu de crezut că se va desprinde vreuna înaintea etapei de final. Picior de Munte, Tărtășești, Zăvoiu, Odaia Turcului, Văcărești, Jugureni și Corbii Mari au asigurată prezența în Liga 5 pentru ediția viitoare. Răscăeți, Nucet și Cobia s-au rupt de locurile salvatoare, în timp ce Dobra e și ea pe unul direct retrogradabil. Vișina a urcat pe o poziție de baraj, însă emoțiile nu le-au părăsit nici pe Mogoșani, Poiana, Bolovani și Tomșani.

Rezultatele etapei: Viitorul Dobra – Voința Vișina 6-3, Săgeata Braniștea – Luceafărul Bolovani 7-0, Petrolul Răscăeți – Viitorul Tomșani 0-3, Dinamo Odaia Turcului – Libertatea Urziceanca 1-2, Flacăra Zăvoiu – Victoria Văcărești 2-5, Olimpia Picior de Munte – Ravens Corbii Mari 3-1, Dentaș Tărtășești – Unirea Nucet 4-1, Unirea Cobia – Sportul Mogoșani 4-4, Spicul Jugureni – Luceafărul Poiana 2-1.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Promovarea, obiectivul care trebuie atins
Multe medalii la Cupa României Shito Ryu
Pe 16 iunie se joacă manșa tur a barajul pentru Liga a 3-a
Competițiile județene se vor relua în luna august
Luceafărul Dărmănești câștigă Seria Nord la Juniori U19
S-au stabilit meciurile de baraj
Începe spectacolul
Voința Bezdead a promovat în Liga a 5-a
CSȘ Târgoviște, pe locul 4 la U17
Cupa Verii, competiție de minihandbal organizată la Moreni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Victoria electorală în Dâmbovița

Chiar dacă unii se vor supăra pe mine și mă vor acuza de partizanat, le spun cu toată sinceritatea că vor fi într-o profundă eroare. Și știți de ce? Pentru că orbiți, poate, de patimă politicianistă, nu vor să vadă, da, realitatea din teren.

Căci tocmai această realitate, pe care doar orbii nu o văd, mă determină să îi felicit tot cu sinceritate pe cei doi mari câștigători ai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale