Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.06.2021 08:57


A A

Profilul pariorului de top: Care sunt calitățile necesare

Profilul pariorului de top: Care sunt calitățile necesare

Pariurile sportive pot reprezenta un hobby, dar și o profesie. Un parior de top își asigură traiul zilnic din această activitate, iar vestea bună este că oricine poate deveni parior profesionist. Din punct de vedere logistic, este nevoie doar de un computer/tabletă/telefon și de o conexiune la Internet. Bugetul nu trebuie să fie foarte mare la început, va crește treptat.

Mai mult, agențiile de pariuri online, precum operatorul Maxbet sau alții, au oferte sportive suficient de bogate astfel încât să poată fi găsite zilnic bilete câștigătoare. Cu toate acestea, nu sunt foarte mulți pariori profesioniști. De ce? Întrucât nu toată lumea are calitățile necesare pentru o asemenea carieră.

 

Disciplina este pe primul loc

Un studiu de piață a relevat faptul că 93% dintre jucătorii la pariuri ies pe minus la finalul lunii. Mulți dintre aceștia au contul pe zero. Explicația este foarte simplă: nu au „tăria” de a respecta planul de joc. În primul și în primul rând, un parior de top este disciplinat. Dacă a stabilit că mizează 3-5% din buget pe fiecare meci, atunci aceea va fi miza biletelor, chiar dacă intervine o serie de pariuri pierzătoare, care l-ar determina pe un „parior normal” să pună mai mulți bani pe bilet pentru a recupera pierderile.

Sub imperiul emoțiilor negative, cine joacă la recuperare va ajunge să mizeze tot ce i-a mai rămas în cont, pe principiul „câștig tot ce am pierdut până acum sau mă liniștesc”. Nu este cazul jucătorilor de top, care știu că pariurile sportive pot fi asimilate cu un maraton, nu cu un sprint pe 100 de metri.

Prin urmare, profesionistul are o răbdare de fier. El joacă întotdeauna bilete individuale (cu o singură selecție). Astfel, cota nu este foarte mare (1.70 – 2.00), iar ținta de profit este atinsă printr-un număr foarte mare de bilete. Apropo de ținta de profit, pariorii de top nu își propun obiective pe termen scurt (o lună, o săptămână). De obicei, se trage linie după un sezon.

 

 

Perseverență, detașare, încredere în forțele proprii

Așa cum spuneam, în timpul sezonului pot apărea și perioade proaste. Nu s-a inventat pariorul care să câștige toate biletele. Jucătorul de top nu își pierde cumpătul, pentru că are un psihic de fier. Este perseverent ca un sportiv: „Ai câștigat, continuă! Ai pierdut, continuă”. Este detașat, pentru că știe că s-ar îmbolnăvi dacă ar pune la inimă fiecare eșec. El are încredere în cunoștințele sale, de care se folosește atunci când analizează meciurile.

Sunt cunoștințe care nu pică din cer. Un parior de top este serios și muncitor. Tratează această activitate exact ca pe un job full-time și urmărește absolut toate meciurile din competițiile pe care obișnuiește să joace (în direct sau înregistrate). Este atent la detalii, știe totul despre echipe, arbitrii și conducători de club. Mai în glumă, mai în serios, se poate spune că știe și ce număr are la pantof fiecare jucător.

Deși activitatea propriu-zisă este una solitară, om-calculator, pariorii de top sunt știu să se facă plăcuți, țin legătura permanentă cu alți pariori, cu oameni din fotbal și, în general, cu oricine poate oferi informații relevante despre meciuri.

Profesioniștii sunt persoane inteligente, pricepute la matematică, și au în permanență dorința de a  perfecționa algoritmul folosit pentru calcularea șanselor de câștig.

Nu în ultimul rând, pariorii care fac parte din acea comunitate de 7% iubesc adrenalina și riscul, dar un risc calculat, nu acela presupus de biletele cu 10-20 de selecții, jucate doar de amatori.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Retragerea din magazine a înghețatei contaminate!
Producție foarte bună de grâu, de circa 4500 kg/ha
Titlurile de stat TEZAUR pot fi cumpărate și în luna august
"Liderii de sindicat cer deja să ieșim în stradă"
Inspectorii DSVSA Dâmbovița, cu ochii pe producătorii comerciali
Doar 56 de fermieri dâmbovițeni s-au înscris în Programul pentru Legume!
ANUNȚ DE PRESĂ FINALIZAREA PROIECTULUI ”Înființare fabrică sisteme de ventilație la Răcari”
Sindicaliștii din Apărare s-au întâlnit cu ministrul MApN, Nicolae Ciucă
ANUNȚ/COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND începerea proiectului „Construire Școală Generală în Comuna Mătăsaru, Sat Mătăsaru”, Cod SMIS 124465
Locul 2 pe țară privind accesarea de fonduri europene
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția contranaturii...

... este pe cale să sară în aer. Căci, UDMR, gând la gând și mână-n mână, cu Budapesta, nu vrea, nem, nici în ruptul capului, să-și dea acordul cu desființarea SIIJ și pe legiferarea LGBTO și a nașterilor de către bărbați. Și, uite cum, vrând-nevrând, dar logic și obiectiv, n-am nimic împotriva acestei alianțe frățești udemeristo- budapestene care dă cu tifla-n nasul ăla obraznic al dictatorilor de la Bruxelles.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale