Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.01.2022 00:16

ncepe sezonul de iarn al protestelor! De luni, 17 ianuarie a.c.,


A A

Poliitii se pregtesc s ias n strad

Poliitii se pregtesc s ias n strad

*„Pe data de 2 februarie va fi și un mare miting în faa Guvernului, în Piaa Victoriei”, a mai precizat Florin Blan

 

Începând de luni, 17 ianuarie 2022, poliitii reiau protestele de strad! Acestea se vor desfura pe parcursul a 30 de zile în faa Ministerului de Finane, iar pe 2 februarie va avea loc un mare miting în Piaa Victoriei, în faa Guvernului României! Nemulumirile poliitilor sunt variate i pleac în principal de la neaplicarea în integralitate a Legii nr. 153/ 2017, de la diminuarea unor pensii de serviciu ale poliitilor, neactualizarea normei de hran în raport cu indicii preurilor de consum stabilii de INS, neactualizarea calculului indemnizaiei lunare de  chirie și altele.

„Neaplicarea legii salarizrii, cea mai mare nemulumire a poliitilor”

,,Starea general a poliitilor este de nemulumire general legat de refuzul guvernanilor de a aplica legea. Faptul c ne luptm cu guvernanii care nu vor s îneleag faptul c rezolvarea tuturor problemelor legate de salarizarea poliitilor este foarte simpl i const într-o singur mare problem care a rmas nerezolvat, aplicarea legii salarizrii. Aceasta este cea mai mare nemulumire a poliitilor, faptul c Guvernul refuz s aplice legea, ne cer nou, poliitilor, s aplicm legea, s o respectm, dar statul de drept din guvern nu respect legea. Nu am cerut nimic altceva în plus decât respectarea legii, pentru c nu poi s plteti un poliist la nesfârit la salarizarea din anul 2009, nu se poate aa ceva.

Au fost discuii cu premierul Nicolae Ciuc chiar pân în srbtori, i s-a adus la cunotin toate problemele pe care le au poliitii, o parte le cunotea pentru c este militar de carier, dar rezolvarea lor treneaz, nu avem un rspuns c exist o preocupare din partea guvernului pentru a se rezolva aceste probleme... Spre deosebire de guvernul anterior exist dialog, dar nu avem o rezolvare a problemelor, iar poliitii sunt nemulumii i au solicitat continuarea protestelor începând cu data de luni,17 ianuarie, timp de 30 de zile, în faa Ministerului Finanelor, având în vedere declaraiile ministrului de finane, iar pe data de 2 februarie va fi un mare miting în faa Guvernului, în Piaa Victoriei”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat al poliitilor dâmbovieni, Florin Blan.

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Muzeul Scriitorilor Dmbovițeni a fost redeschis
Vernisajul expoziției elevilor de la Școala Popular de Art "Octav Enigrescu"
Parada Copiilor, bucuria a peste 4000 de copii, prinți și bunici la Trgoviște
Ședinț festiv a CJD desfșurat la Palatul Brncovenesc
O grev care anun marea furtun romneasc
Gala de Excelenț a Județului Dmbovița
Ziua Internațional a Copiilor este srbtorit astzi la Trgoviște
Maratonul tradițiilor dmbovițene
ntreruperi de energie electric programate
Zilele Județului Dmbovița, 31 mai - 4 iunie 2023Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O grev care anun marea furtun romneasc

GEORGE COAND


Greva cadrelor didactice, cu toate controversele pe care le-a stârnit, a artat guvernrii c coala este acel factor fundamental fr de care o naiune nu poate funciona, nu este viabil. Iar domnului preedinte al republicii, Klaus Werner Iohannis – s reamintim c, la baz, este profesor – i-a btut obrazul punându-i în fa un adevr dur: România educat –... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale