Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.01.2022 00:18


A A

Mitropolitul Nifon, membru în comisia de doctorat la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române

Mitropolitul Nifon, membru în comisia de doctorat la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit, Prof. univ. dr. Nifon a luat parte, vineri, 14 ianuarie 2022, la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române, ca membru al comisiei interdisciplinare de doctorat, la susținerea publică a tezei cu titlul „Procedura de judecată în dreptul canonic și dreptul civil. Aspecte comparative”, a Pr. lect. univ. dr. Cosmin Santi.

Doctor în Teologie al Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București și titular al catedrei de drept canonic din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă și Științele Educației, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, Părintele Cosmin Santi a construit o cercetare situată la granița dintre două științe fundamentale cu profunde implicații în viața socială și juridică, cu tematizări din câmpul dreptului civil și al dreptului canonic.

 Alături de Mitropolitul Nifon, din comisia de doctorat au făcut parte specialiști în drept și teologie, personalități marcante ale cercetării științifice academice: Prof. univ. dr. Mircea Duțu, coordonatorul științific al lucrării, Prof. univ. dr. Smaranda Angheni, de la Universitatea „Titu Maiorescu” din București, Prof. univ. dr. Maria Fodor, de la Universitatea „Ecologică” din București și Prof. univ. dr. Daniel Mihail Șandru, Cercetător Științific I în cadrul Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române (președinte).

 La finalul ședinței de susținere publică a tezei de doctorat, Pr. Cosmin Santi a primit titlul de Doctor în DreptMenționăm că Academia Română, cel mai înalt for de cultură și cercetare științifică al României, prin „Școala de Studii Avansate” (SCOSAAR), contribuie la formarea specialiștilor de elită, înalt calificați, pentru cercetarea științifică academică, pentru învățământul universitar și pentru domenii de activitate administrativă și managerială.

 

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Parada absolvenților, la o nouă ediție
Transport local gratuit pentru toți elevii care învață în Târgoviște
Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” este acreditată Erasmus +
Sfinții Împărați Constantin și Elena
Premiera spectacolului „Popcorn”
Eveniment academic UVT – Cluj - Elveția
Concursul național „Mesajul meu antidrog”
Programul privind deratizarea și dezinsecția muzeelor
Acțiune de informare preventivă în rândul cetățenilor și elevilor
Activitatea Bibliotecii Județene Dâmbovița, apreciată la nivel național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem!

Oficialii de la Budapesta, cu o impertinență halucinantă, sfidându-i pe românii după cum le trece prin mintea lor bântuită de horthzst-nayiste frisoane  antiromânești, se preumbă prin Transilvania precum Vodă prin lobodă. Iar Guvernul României, zice-se, ca să nu-i piardă de la guvernare pe cei din „coloana a cincea”, și am făcut vorbire despre UDMR, astfel, cică, ținundu-i aproape că să nu tulbure și mai rău apele,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale