Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.06.2021 00:20

În penultima săptămână de campanie, Președintele PNL și al Camerei Deputaților a venit în Dâmbovița


A A

Ludovic Orban, în vizită electorală la Braniștea și Cojasca

Ludovic Orban, în vizită electorală la Braniștea și Cojasca

❚ „Doar cu bugetul local nu poți realiza tot ce au nevoie locuitorii. Ca să poți rezolva toate problemele este nevoie de resurse suplimentare, de la Guvern și din fonduri europene” (Ludovic Orban) ❚ „ Vi s-au cerut bani pentru spitale, drumuri, învățământ. Ați spus NU la orice” (PSD Dâmbovița)

 

VIOLETA STANCIU


Președintele PNL, Ludovic Orban, care este și președintele Camerei Deputaților, a fost prezent miercuri seara în județul Dâmbovița, mai exact în comuna Braniștea, unde pe 27 iunie 2021 va avea loc alegeri parțiale pentru alegerea primarului, asta după ce fostul edil a fost ales deputat în Parlamentul României! Ludovic Orban a făcut o baie de mulțime la Braniștea, unde a venit să-l susțină pe candidatul PNL la Primăria Braniștea, Mihai Vișinescu. Pentru a maximiza șansele colegului său, liderul PNL nu a pierdut timpul și l-a atacat pe contracandidatul social democrat, Alexandru Țachianu, care se pare că ar fi favorit pentru câștigarea fotoliului de primar. Nici PSD nu a fost cruțat de Ludovic Orban, care s-a abătut cu toată furia asupra social democraților. ,,Braniștea probabil este considerată de Țachianu un fel de feudă a lui și-și imaginează că oamenii n-au discernământ și că nu votează cu capul lor, nu-și poate imagina că poate imagina că poate să piardă această feudă. Braniștea este a locuitorilor din Braniștea, nu este a lui Țachianu, nici a lui fi-su, nici a mafiei PSD... Cum să ai tupeul și obrăznicia să te prezinți în 27 septembrie, în fața oamenilor să le ceri votul pentru primar, promițându-le marea cu sarea, iar apoi, pe 6 decembrie, să le spui - nu mai vreau să fiu primar, eu mă duc deputat, că e leafa mai mare și m-am săturat de munca la primărie -. Nu puteți accepta o asemenea trădare! V-a promis că va rămâne primar și cu toate astea, și-a pus palma undeva și s-a dus în Parlamentul României să frece menta p-acolo, că eu nu l-am auzit să scoată vreo vorbă înțeleaptă. Acum mai vine, culmea tupeului, - am fugit eu de răspundere, mi-am încălcat promisiunile față de locuitorii din Braniștea, dar nu-i nimic, că vă pun pe voi să alegeți odrasla mea - Braniștea nu e moșia lui Țachianu - ... Doar cu bugetul local nu poți realiza tot ce au nevoie locuitorii. Ca să poți rezolva toate problemele este nevoie de resurse suplimentare, de la Guvern și din fonduri europene. Aveți nevoie, ca să puteți accesa acești bani, de un om care știe să lucreze cu bani, să facă proiecte, să aducă bani în localitate. Noi PNL –ul suntem o echipă. N-o să-l lăsăm singur să se bată cu greutățile, odată ce va fi ales primar. Echipa PNL va fi alături de Mihai Vișinescu și de dumneavoastră, pentru a sprijini toate proiectele care sunt utile și necesare. Votați și cu mintea și cu inima, pentru că acestea nu vă pot spune decât că Braniștea are nevoie de Mihai Vișinescu primar”, a declarat Ludovic Orban la Braniștea, în fața locuitorilor. Ludovic Orban a vizitat și comuna Cojasca.

PSD Dâmbovița: „Ați refuzat să alocați bani prin bugetul de stat unor investiții extrem de importante pentru tot județul”

Replica PSD Dâmbovița a venit la scurt timp după declarațiile președintelui PNL: „Când nimeni nu te vrea, când nici ai tăi nu mai vor să aibă de-a face cu tine, s-ar presupune că, decent și cu bun-simț, îți vezi de treaba ta. Se vede însă că cele două caracteristici le lipsesc celor doi membri ai PNL, Ludovic Orban și Virgil Guran. Ludovic Orban, într-o încercare disperată de a le arăta colegilor săi că încă mai are un cuvânt de spus în interiorul partidului, a apelat la aghiotantul său, Virgil Guran, cerându-i o baie de mulțime. La Braniștea, senatorul liberal s-a descurcat puțin mai greu cu orientarea în spațiu, a mai confundat lucrurile prin comună, însă, la Cojasca, Virgil Guran a mers țintă, probabil pentru că a rememorat indicațiile pe care le-a mai dat și altora zilele trecute. Mai grav este însă tupeul celor doi liberali! Cât de jos poți să te cobori și să mergi în fața oamenilor și să le vorbești când nu ai făcut nimic pentru ei? Nu ai făcut nimic pentru Braniștea, nu ai făcut nimic pentru Cojasca, nu ai făcut nimic pentru Dâmbovița. Să ai tupeul să le vorbești unor pensionari cărora le-ai înghețat pensiile sau unor oameni pe care vrei să-i scoți la pensie la 70 de ani, doardoar nu se vor mai bucura de pensie? Cât tupeu să ai să mergi în fața dâmbovițenilor și să poți să-i privești în ochi, în condițiile în care tu, Orbane, și tu, Gurane, ați refuzat să alocați bani prin bugetul de stat unor investiții extrem de importante pentru tot județul. Vi s-au cerut bani pentru spitale! Ați spus NU! Vi s-au cerut bani pentru drumuri! Ați spus NU! Vi s-au cerut bani pentru învățământ! Ați spus NU! Ați spus NU la orice! În schimb ați dat bani cu sacul pentru investiții care nu își aveau rostul în zone ale țării unde aveați obligații! Cert este că vizita celor doi în Dâmbovița a arătat că apele în PNL s-au împărțit, iar echipa loserilor încearcă să-și creeze capital de imagine sau să-și umfle mușchii cu intervenții la comandă!”, se arată în replica postată de PSD Dâmbovița pe o rețea de socializare.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale