Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.09.2021 00:13

Editorial


A A

În sfârșit, revoluționarii…

În sfârșit, revoluționarii…

… au ieșit în piață ca să protesteze împotriva unei guvernări aberante. Au ieșit la 32 de ani distanță de la ceea ce încă mai numim „Revoluția română din 89”, timp în care nu s-au grăbit să se revolte când țara era tâlhărită de-a fost pusă pe butuci, când Constituția, emanație a revoluției, a fost și este tratată de maculatură de toți președinții și guvernele republicii și pe care ștăbărimea neomarxistă de la Bruxelles/Strasburg nu dă doi bani, când toate forțele politice au tratat/tratează România ca pe propria lor feudă, nu s-au grăbit, mâncându-și tihniți indemnizațiile generoase și bucurându-se de la fel de generoase facilitiți.

Oricum ar sta lucrurile pe la revoluționarii patriei, e bine că au simțit taman acum nevoia să ia atitudine constatând că revoluția continuă să fie furată, că reîntoarcerea comunismului se produce pe mâna neomarxiștilor băștinași cu binecuvântarea neomarxiștilor din vârful de comandă al UE și a ălora de pe la Washington, o reîntoarcere pe fondul letal al „Marii Resetări” globalizatoare. Partea proastă e că n-o să-i ia nimeni în seamă, majoritatea nu mai sunt tineri, nu mai au  elanul revoluționar de acum 32 de ani, așa că protestul lor este unul pentru „impresie artistică”.

E bine, totuși, că s-au hotărât după atât amar de vreme să-și facă auzită vocea bătând obrazul gros al unor guvernanți rupți de realitatea de la firul ierbii și al unui președinte cotrocenist insensibil la durerile acestui neam trădat furat, călcat din propria țară? Nu mă aștept să cânte „Sculați voi oropsiți ai vieții” că, asta e, „Internaționala” comunistă nu mai este la modă, fiind, nu, martori, acum, la … internaționala neomarxistă, dar dacă ar cânta, ca în urmă cu 32 de ani, „Deșteaptă-te, române!”, teamă-mi e că nu-i va auzi nimeni. Și știți de ce? România nu-și mai aparține.

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bulina roșie (II)
Bulina roșie (I)
Domnul președinte joacă golf...
Inconștiență sau iresponsabilitate?
Impactul pandemiei asupra asociațiilor europene (II)
Impactul pandemiei asupra asociațiilor europene (I)
Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)
Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)
Națiunea a ieșit în stradă. I-a dat foc fitilului (II)
Națiunea a ieșit în stradă. I-a dat foc fitilului (I)
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale