Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.09.2022 00:10

Judo


A A

Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul

Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul

* Dintre sportivii lui Ilie Torcică, de la CS Târgoviște, au mai urcat pe podium Daniel Niculae, Andrada Dinu și Alexandra Dinu

 

Podiumuri numeroase pentru sportivii de la CS Târgoviște la ediția din acest an a turneului internațional de judo „Cupa Temerarul”. Numai puțin de patru dintre judocanii antrenați de Ilie Torcică au urcat pe podiumul de premiere, în urma evoluțiilor bune arătate pe suprafața de tatami. După o prestație de excepție, Gabriel Pleșea a cucerit medalia de aur, la U18, la categoria 66 de kilograme. Pentru a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, sportivul clubului târgoviștean a trebuit să susțină șase meciuri, la capătul cărora a ieșit de fiecare dată învingător. În trei dintre ele, a concurat împotriva unor adversari de peste hotare.

Participare internațională

Un alt sportiv de la CS Târgoviște, care a urcat pe podium, a fost Daniel Niculae. La categoria +90 de kilograme „greul” lui Torcică a obținut medalia de argint, la U18. În schimb, Andrada Dinu (U14 – cat. 33 kg) și Alexandru Dinu (U16 – 90 kg) au încheiat competiția pe locul 3, după ce au devenit învingători în finalele mici ale concursurilor la care au luat parte. Cupa Temerarul a fost găzduită de Sala „Transilvania” din Sibiu, în perioada 17-18 septembrie. În cadrul acestei competiții s-au întrecut sportivi de la cluburi din Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Republica Moldova, Yemen, Serbia, Ungaria, Ucraina și România.

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale