22.09.2022 00:10

Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul

Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul
Galerie foto

* Dintre sportivii lui Ilie Torcică, de la CS Târgoviște, au mai urcat pe podium Daniel Niculae, Andrada Dinu și Alexandra Dinu

 

Podiumuri numeroase pentru sportivii de la CS Târgoviște la ediția din acest an a turneului internațional de judo „Cupa Temerarul”. Numai puțin de patru dintre judocanii antrenați de Ilie Torcică au urcat pe podiumul de premiere, în urma evoluțiilor bune arătate pe suprafața de tatami. După o prestație de excepție, Gabriel Pleșea a cucerit medalia de aur, la U18, la categoria 66 de kilograme. Pentru a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, sportivul clubului târgoviștean a trebuit să susțină șase meciuri, la capătul cărora a ieșit de fiecare dată învingător. În trei dintre ele, a concurat împotriva unor adversari de peste hotare.

Participare internațională

Un alt sportiv de la CS Târgoviște, care a urcat pe podium, a fost Daniel Niculae. La categoria +90 de kilograme „greul” lui Torcică a obținut medalia de argint, la U18. În schimb, Andrada Dinu (U14 – cat. 33 kg) și Alexandru Dinu (U16 – 90 kg) au încheiat competiția pe locul 3, după ce au devenit învingători în finalele mici ale concursurilor la care au luat parte. Cupa Temerarul a fost găzduită de Sala „Transilvania” din Sibiu, în perioada 17-18 septembrie. În cadrul acestei competiții s-au întrecut sportivi de la cluburi din Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Republica Moldova, Yemen, Serbia, Ungaria, Ucraina și România.

 

C.M.