Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.09.2022 00:14

Ieri, la ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște,


A A

Controverse pe chiriile din zona Pieței 1 Mai

Controverse pe chiriile din zona Pieței 1 Mai

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște a avut loc ieri, 28 septembrie 2022. Chiar dacă în spațiul public au apărut în ultima vreme mici contre politice între reprezentanții partidelor, acest lucru nu s-a întâmplat și la ultima ședință, care s-a desfășurat în liniște totală.

Singura voce nemulțumită a întrunirii a fost a unei doamne, care are închiriat un spațiu de 18 metri pătrați în zona Pieței 1 Mai în care și-a amenajat un magazin care funcționează de aproximativ 30 de ani. Unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi prevedea ca spațiul respectiv să fie dat către licitație pentru închiriere. Femeia, vizibil afectată și cu ochii în lacrimi, le-a transmis membrilor consiliului local că până în prezent plătea o chirie de 5000 de lei la trei luni.

Contractul a expirat, iar prețul de la care pleacă licitația este de 6000 de lei pe lună, sumă pe care aceasta a transmis că nu are cum să și-o permită și nu-i va rămâne decât să strângă lucrurile și să închidă magazinul. Conducerea Primăriei Târgoviște a răspuns că tot în zona respectivă au fost alte spații care s-au închiriat la acest preț de 6.000 de lei pe lună și nu are nimeni cum să-i reducă doar ei chiria pentru spațiul respectiv. Secretarul municipiului Târgoviște, Cătălin Cristea Chiru, i-a explicat femeii revoltate că în Consiliul Local nu se poate hotărî prețul chiriei, ci doar prețul de la care se pleacă în licitație.

De asemenea, primarul Daniel Cristian Stan a explicat că toată zona Piața 1 Mai are același preț pentru spațiile de închiriere, iar dacă există vreo posibilitate legală, o vor ajuta pe fosta chiriașă. Proiectul a fost aprobat de cei 20 de consilieri aleși, iar spațiul a fost scos la licitație. Rămâne de văzut dacă vor fi și doritori care se vor înscrie pentru această licitație.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pregătiri pentru campania de vaccinare antirabică la câini și pisici
127 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Certificate constatatoare extinse, eliberate mai ușor
700 de locuri de muncă disponibile
Noi reglementări în privința pensiilor
Apel SANITAS către Guvernul României
Un singur focar de pestă porcină africană activ
CARP OMENIA Târgoviște deschide ușa salariaților din afara județului
621 de locuri de muncă disponibile
Asfaltări în "rafală" prin Programul "Anghel Saligny"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)

GEORGE COANDĂ


Din agenda acestui grup, de fapt o bandă de descreierați – păcat că s-au vârât în această gașcă dubioasă și primarii orașelor românești mai înainte pomenite – haideți să spicuim câteva păcăleli parșive ambalate în proiecte promițătoare, cum ar fi, de pildă „o tranzacție verde și justă”, „un viitor mai verde, mai sănătos și mai... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale