Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.09.2021 00:16

Vești bune de la Inspectoratul Școlar Județean


A A

Catalogul electronic va fi implementat și în județul Dâmbovița

Catalogul electronic va fi implementat și în județul Dâmbovița

*Județul Dâmbovița are 68.000 de școlari, media numărului într-o clasă fiind de 21-22 de elevi

*Acest program ar putea fi foarte util pentru părinții, care vor să cunoască exact situația școlară a copiilor

 

Inspectorul general al județului Dâmbovița, Cătălina Homeghiu a declarat recent că a fost transmis un Ordin de Ministru privind implementarea catalogului electronic în școli-pilot. Județul Dâmbovița are 68.000 de școlari, media numărului într-o clasă fiind de 21-22 de elevi. Acest program ar putea fi foarte util pentru părinții, care vor să cunoască exact situația școlară a copiilor.

Înscrierile pentru unitățile de învățăm interesate au avut loc până la sfârșitul săptămânii trecute, iar acum Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița va trimite situația către Ministerul Educației. Catalogul electronic se tipărește, semnează, avizează și arhivează de directorul unității de învățământ, la finalul anului școlar. Inspectorul general, Cătălina Homeghiu a precizat că implementarea catalogului electronic ar putea fi foarte util pentru dezvoltarea învățământului din România.

,,Avem Ordin de Ministru privind implementarea catalogului electronic în școli-pilot. Adică acele unități de învățământ care doresc să consemneze situația școlară a elevilor în format electronic, s-au înscris până la data de 10 septembrie 2021. Acesta este un program care va fi pus în aplicare începând cu anul viitor. Noi, Inspectoratul Școlar Județean vom face o solicitare Ministerului Educației, vom centraliza unitățile de învățământ care doresc să aplice pentru acest program. Nu a fost absolut nici-o restricție privind înscrierea pentru acest program. El este valabil pentru oricine dorește. Avem circa 68.000 de elevi. Ca medie, avem 21-22 de elevi într-o clasă, dar cum v-am spus, fiecare unitate de învățământ decide dacă folosește catalogul electronic” , a precizat Cătălina Homeghiu, inspectorul general al IȘJ Dâmbovița.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Expoziție aniversară la UVT
25.000 lei oferiți de Biserică pentru tratamentul unui tânăr
Târnosirea Bisericii Mănăstirii Pătroaia
64% promovabilitate la concursul pentru directori de școli
Festivalul Național „Crizantema de aur”: Celebrăm Tinerețea Romanței
Reabilitarea Șoselei Găești, tot mai aproape de final
Doar 2200 de elevi au fost imunizați împotriva COVID-19
Când avem Același Tată...
Târnosirea bisericii mănăstirii Pătroaia
Holocaustul văzut prin ochii tinerei generații
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cyborgmolohul, atac la existența națiunii române

A venit momentul adevărului. El nu mai poate fi ascuns sub preșul indiferenței. Căci, din nenorocire, criminalii din Cupola financiar-bancară a corporatismului transnațional/ multinațional globalizator, o sinistră, de fapt, kabală cu ajutorul lipsit de orice scrupul al criminalilor din guvernarea unor state, unele premeditat aduse în starea de eșuare, și-au atins, iată cu al patrulea val violent de nou Coronavirus, ținta: populația planetei Pământ... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale