Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.09.2021 00:13

La Hulubești,


A A

Buget mic, ambiții mari!

Buget mic, ambiții mari!

*„Nu avem agenți economici importanți pe raza comunei Hulubești. Avem niște firmulițe foarte mici care sunt  puține”

 

Hulubești, o comună mică, dar cu ambiții mari! Chiar dacă bugetul localității este unul foarte modest,  autoritățile locale caută să asigure buna funcționare a comunității și chiar să facă investiții! De la primarul comunei, Ion Cursureanu am aflat că pe raza acestei unități administrativ teritoriale nu există  agenți economici importanți care să ajute bugetul local, iar firmele foarte mici, de familie, care sunt puține au contribuții modeste la bugetul local, prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc.    

„Nu avem agenți economici importanți pe raza comunei Hulubești. Avem niște firmulițe foarte mici care sunt  puține. Comuna Hulubești este o comună foarte săracă. Gândiți-vă că noi taxe și impozite strângem până în 500.000 de lei (5 miliarde de lei vechi). Față de alte localități, Hulubești este o comună care o duce greu din punctul acesta de vedere. Am avut și vechile datorii, de peste 30 de miliarde lei vechi, lăsate de fostul edil pe care le-am plătit, am ajuns aproape de zero. La noi oamenii nu au pământ mult. În comuna Hulubești nu sunt oameni cu ferme mari sau cu suprafețe mari de teren. Sunt suprafețe mici pe care le lucrează ei. Sunt foarte puțini cei care au luat în arendă, vrea 5-6 persoane au luat pâmânt în arendă, dar suprafețe mici, 2-3 ha”, ne-a declarat primarul comunei Hulubești, Ion Cursureanu.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Fermierii pot cere decontarea motorinei pentru agricultură!
Rețea de gaze finalizată la Niculești
292 de locuri de muncă disponibile
Societățile mari din Târgoviște, afectate de creșterea facturilor la energie!
Noi proiecte pentru fluidizarea traficului rutier
„România trebuie să se scuture odată”
P.U.Z. - “INTRODUCERE ÎN INTRAVILAN - DEZMEMBRARE
Plăți în avans pentru cererile unice ale fermierilor
Sindicaliștii, rezervați privind dezghețarea salariilor în 2022
Proiectul eficientizării energiei electrice în instituțiile publice
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Taxe, taxe, adunăm… (I)

Cât de mult ne interesează, ca cetățeni, bugetul țării, și cum ne influențează acesta viața? Din când în când auzim expresii de genul „Ministrul Educației se luptă pentru a avea un procent mai mare pentru sectorul pe care îl reprezintă” sau „finanțările de la bugetul de stat se duc cu predilecție spre orașele cu primari aparținând coaliției de guvernare”.... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale