Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.03.2024 00:15

Pentru educația adulților,


A A

Biblioteca Județeană „I.H Rădulescu” Dâmbovița, acreditată ERASMUS

Biblioteca Județeană „I.H Rădulescu” Dâmbovița, acreditată ERASMUS

 

Ștefan Khalil


Managerul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, Agnes Erich, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că instituția pe care o conduce a primit acreditarea ERASMUS în domeniul educației adulților. Această realizare marchează un pas important în direcția dezvoltării capacităților și competențelor personalului bibliotecii, deschizând noi oportunități de învățare și schimb de experiență la nivel european.

Cu un proiect finanțat de Comisia Europeană în valoare de 47.800 de euro, câștigat anul trecut, biblioteca va beneficia de cursuri și traininguri menite să îmbunătățească abilitățile angajaților săi. Majoritatea personalului va participa la cursuri de perfecționare în Turcia, acoperind trei domenii. „Toți angajații din bibliotecă, cu excepția a două persoane, vor merge la cursuri de perfecționare în Turcia pe trei tipuri de cursuri. „Non-formal education for adult users”: prin care vor învăța cum să transmită utilizatorilor prin metode non-formale cunoștințele și abilitățile lor. Un alt curs este „ICT Tools and Comunications” pentru îmbunătățirea cunoștințelor legate de IT și tehnologiile informaționale. Cel de-al treilea curs este  dedicat Consiliului de Administrație,  „Inclusive Education Management”. Am primit și obiectivele cursului, și programa cursurilor respective, este adus la zi cu informații care ne vor fi de folos tuturor. Ne-am dorit ca toți angajații să participe la cursurile respective. Cele două persoane care nu participă la cursurile din Turcia,, nu pot din motive obiective”, a declarat managerul Bibliotecii Județene, Agnes Erich.

Totodată, managerul Agnes Erich a transmis că este foarte importantă participarea angajaților la aceste cursuri de formare, care vor fi benefice atât pentru  dezvoltarea profesională, cât și cea personală. „Participarea noastră la aceste cursuri nu reprezintă doar o formă de perfecționare, ci și o modalitate de a rămâne actualizați și de a aduce beneficii semnificative instituției noastre și utilizatorilor noștri”, a declarat managerul bibliotecii, Agnes Erich.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Patru elevi din Dâmbovița, pe podiumul Concursului Național „Știu și aplic”
Examen de admitere la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur”
Metodologia de înscriere în clasa a IX-a pentru elevii premianți
Elevi în focurile Evaluării Naționale
328 de locuri de muncă disponibile
Programul „Masă caldă” ajunge la șase școli din județul Dâmbovița
Licee reorientate către învățământul profesional
Cunoașterea lui Hristos cel înviat, fundament al credinței
O lansare de carte spectacol
Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.

Marți, 21 mai 2024, s-a derulat a doua dezbatere dintre posibilii presedinți ai viitoarei Comisii Europene. Evenimentul a fost organizat de think tank-ul Brugel și prestigioasa publicație Financial Times. Tema principală a fost legată de dezvoltarea economică a UE. A fost a doua dezbatere de acest gen din acest sezon, după cea de la Maastricht.

La întrevederea de 75 de minute, începând cu ora 17.00 CET, au... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale