Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.10.2023 00:14

Primarul de la Voinești, dezamăgit


A A

„Funcțiile de demnitate publică sunt trecătoare”

„Funcțiile de demnitate publică sunt trecătoare”

*„La fel ca anii de viață, nu implică niciodată atragerea pe lângă funcția publică a întregii familii, prieteni, rude, apropiați’’

 

„Optimism transformat în pesimism” la primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț!  Evenimentele care se petrec într-un ritm înfiorător, care au în prim plan oameni sus puși, cu funcții de conducere, care se pretează la tot felul de lucruri ilegale pentru a se îmbogății și mai mult, deși sunt niște oameni foarte avuți, l-au scos din sărite pe edilul de la Voinești care a avut o nouă răbufnire pe pagina sa de socializare. Acesta a ținut să transmită că niciun demnitar din România sau funcționar public nu este mai special decât un profesor, un economist, un inginer, un arhitect, un muncitor, un fermier sau un miner și că funcțiile de demnitate publică sunt trecătoare, la fel ca anii de viață.

„Într-o țară a tuturor posibilităților, în care excepțiile codului fiscal sunt de ordinul sutelor, unde mita pentru un singur om a ajuns echivalentul unui kilometru de asfalt cu șanțuri betonate pe ambele părți și podețe tubulare pentru acces în gospodării, nu mai putem vorbi despre optimism, ci mai degrabă despre dezastru și dezamăgire. Și pensiile speciale sunt o excepție. Cu pașii tot mai repezi mă apropii și eu de pensionare. Nu am cerut niciodată pensie specială, am cerut să am o pensie conform contributivității, avută în perioada de muncă și mă rog la bunul Dumnezeu să fiu sănătos. Niciun demnitar din România, sau funcționar public nu este mai special ca un profesor, un economist, un inginer, un arhitect, un muncitor, un fermier sau un miner. Funcțiile de demnitate publică sunt trecătoare la fel ca anii de viață, și nu implică niciodată atragerea pe lângă funcția publică a întregii familii, prieteni, rude, apropiați. Bani și bani, palate peste palate, imperii peste imperii, lux peste lux, aroganță peste aroganță. De ce toate acestea? Pentru că banii fac bani și banul dă puterea. Oare vom înțelege că trebuie să ne oprim o dată? Oricum este foarte târziu. EU AM DEVENIT PESIMIST!”, este mesajul transmis de primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social
113 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizare amplă la Grădinița din Dobra
Construcțiile, pe un trend ascendent în județul Dâmbovița
Satul Suduleni are propria monografie
Vaccinul HPV se eliberează din farmacie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)

Câțiva, tot cu… pornire patriotică, au contrareplicat că, asta e, suntem membri în cea mai puternică alianță militară a planetei, că avem, ca atare, obligații și că suntem apărați de NATO. Care NATO, pe pământ românesc, are desfășurate mii de trupe sub diferite steaguri, și că, dacă Ucraina se va prăbuși, vai și amar va fi de UE invadată de Armată Roșie.

Dar, dincolo de tonul ușor ironic, mai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale