03.10.2023 00:14

„Funcțiile de demnitate publică sunt trecătoare”

„Funcțiile de demnitate publică sunt trecătoare”
Galerie foto

*„La fel ca anii de viață, nu implică niciodată atragerea pe lângă funcția publică a întregii familii, prieteni, rude, apropiați’’

 

„Optimism transformat în pesimism” la primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț!  Evenimentele care se petrec într-un ritm înfiorător, care au în prim plan oameni sus puși, cu funcții de conducere, care se pretează la tot felul de lucruri ilegale pentru a se îmbogății și mai mult, deși sunt niște oameni foarte avuți, l-au scos din sărite pe edilul de la Voinești care a avut o nouă răbufnire pe pagina sa de socializare. Acesta a ținut să transmită că niciun demnitar din România sau funcționar public nu este mai special decât un profesor, un economist, un inginer, un arhitect, un muncitor, un fermier sau un miner și că funcțiile de demnitate publică sunt trecătoare, la fel ca anii de viață.

„Într-o țară a tuturor posibilităților, în care excepțiile codului fiscal sunt de ordinul sutelor, unde mita pentru un singur om a ajuns echivalentul unui kilometru de asfalt cu șanțuri betonate pe ambele părți și podețe tubulare pentru acces în gospodării, nu mai putem vorbi despre optimism, ci mai degrabă despre dezastru și dezamăgire. Și pensiile speciale sunt o excepție. Cu pașii tot mai repezi mă apropii și eu de pensionare. Nu am cerut niciodată pensie specială, am cerut să am o pensie conform contributivității, avută în perioada de muncă și mă rog la bunul Dumnezeu să fiu sănătos. Niciun demnitar din România, sau funcționar public nu este mai special ca un profesor, un economist, un inginer, un arhitect, un muncitor, un fermier sau un miner. Funcțiile de demnitate publică sunt trecătoare la fel ca anii de viață, și nu implică niciodată atragerea pe lângă funcția publică a întregii familii, prieteni, rude, apropiați. Bani și bani, palate peste palate, imperii peste imperii, lux peste lux, aroganță peste aroganță. De ce toate acestea? Pentru că banii fac bani și banul dă puterea. Oare vom înțelege că trebuie să ne oprim o dată? Oricum este foarte târziu. EU AM DEVENIT PESIMIST!”, este mesajul transmis de primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 


Violeta Stanciu