Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.09.2021 00:13

Editorial


A A

Și-au luat țara pe persoană fizică și pe partid...

Și-au luat țara pe persoană fizică și pe partid...

... asta întâmplându-se din 1990 și până astăzi, rumunculii politicieni, și mai ales așa-zișii lideri, considerând că țara și națiunea sunt proprietatea „forțelor politice” care ajung, într-un moment sau altul, la guvernare, și chiar a liderilor. Eroare! Și încă una care ține de nesimțire. Ca să se știe, partidele, și nu numai cele parlamentare, sunt finanțare de contribuabili, adică de națiune, și asta pentru ca să fie în slujba națiunii.

Este adevărat că propaganda de partid stă tot timpul cu țara și neamul în gură, asigurând că toată politica „forțelor politice” este închinată binelui și fericirii tuturor românilor, că se dedică, și că se vor dedica „viitorului luminos” al patriei. Dar bla-bla-urile astea nu le dau niciun drept să se comporte ca niște proprietari de moșie ori ca niște vătafi, uitând că viețuiesc partinic, pe banii noștri, din taxele și impozitele pe care le plătim, devenite, de la o guvernare la alta, împovărătoare biruri, dar acești rumunculi politici/politruci se fac a nu pricepe.

Priviți ce se întâmplă în aceste zile, de pildă, la PNL. Se bat ca chiorii orbaniștii cu câțuleștii pentru marele ciolan (a se citi conducerea supremă în partid), care să-i asigure fie lui Ludovic, fie lui Vasile Florin, poziția de președinte și, astfel, de a ocupa funcția de șef la Palatul Victoria. Și încă o pildă, aceeași ciorovăială și dă-i la gioale și la URS-PLUS care, ca și peneliștii, se pregătesc de Congres, dorindu-și cu mare ardoare să revină la guvernare, mai ales că ei au o misiune ocultă, neomarxistă, de desăvârșire a distrugerii României.

Și, culmea nesimțirii și trădării, execuția asta ar fi să o ducă la capăt pe banii românilor, din care sunt finanțați/întreținuți. Dar s-ar putea ca, și PNL, și UDMR/PLUS, dacă o vor duce în fioroase lupte intestine, să iasă din istorie, așa cum au mai ieșit, între timp, și alte „forțe politice”, și românii să nu mai dea de-a surda banul pentru niște neica-nimeni care se cred, in absurdo, proprietari ai națiunii.

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bulina roșie (II)
Bulina roșie (I)
Domnul președinte joacă golf...
Inconștiență sau iresponsabilitate?
Impactul pandemiei asupra asociațiilor europene (II)
Impactul pandemiei asupra asociațiilor europene (I)
Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)
Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)
Națiunea a ieșit în stradă. I-a dat foc fitilului (II)
Națiunea a ieșit în stradă. I-a dat foc fitilului (I)
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale