Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2021 00:15

La Potlogi...


A A

21 de apartamente ANL vor fi repartizate viitorilor chiriași

21 de apartamente ANL vor fi repartizate viitorilor chiriași

*„Locuințele ANL de la Românești au toate utilitățile asigurate, respectiv  apă și canalizare pe care le-am făcut noi din bugetul local”

 

Blocurile ANL de la Potlogi, respectiv cele din satul Românești, au fost finalizate, dar urmează să se facă  recepția finală!  În acest sens, autoritățile locale au primit deja o adresă oficială de la Agenția Națională pentru Locuințe, prin care sunt înștiințate că trebuie să-și desemneze reprezentatul în comisia de recepție. După finalizarea acestei proceduri, primarul Nicolae Catrina ne-a declarat că va începe demersurile pentru strângerea dosarelor și respectiv repartizarea acestor unități locative celor care au cea mai mare nevoie de ele. Locuințele de la Potlogi vor fi închiriate, iar familiile respective vor primi  cheile apartamentelor în primăvara anului viitor.   

„Apartamentele vor fi repartizate celor care au nevoie”

„Am primit adresă de la ANL București să desemnăm un reprezentant al nostru în comisia de recepție și astfel terminăm și cu  blocurile ANL de la Românești. Sunt 21 de apartamente cu 2 și 3 camere, pe care le vom închiria, pentru că sunt locuințe sociale. O să le repartizăm după ce vom face recepția finală la ele, punem afiș timp de o lună de zile cu toate documentele pe care trebuie să le aducă la primărie pentru acordarea lor, iar după aceea strângem dosarele și încă o lună va dura evaluarea lor. Prin luna martie 2022, eu zic, că le vom repartiza celor care au nevoie. Locuințele ANL de la Românești au toate utilitățile asigurate, respectiv  apă și canalizare pe care le-am făcut noi din bugetul local. Gaze nu au, pentru că s-au făcut pe sistem de sobe. Sunt trei module cu câte 7 apartamente, la parter, nu sunt cu etaje”, ne-a declarat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Niculești depășește 7 la mia de locuitori, iar alte două localități au trecut de 6
Cinci subofițeri jandarmi – la încheierea mandatului de onoare
Campanie de testare pentru depistarea hepatitelor virale
Șanțul și Valul Cetății, în atenția administrației locale
Dâmbovița are patru localități în scenariul Roșu!
Doi bărbați cercetați pentru șantaj, furt și lovire
Salariați mai mulți în Dâmbovița
„Curtea Domnească”, cel mai important punct turistic în 2021
Proiectul rețelei de gaze, în mâinile guvernanților!
Dâmbovițenii se tem să mai ajungă la spital?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale