29.11.2021 00:15

21 de apartamente ANL vor fi repartizate viitorilor chiriași

21 de apartamente ANL vor fi repartizate viitorilor chiriași
Galerie foto

*„Locuințele ANL de la Românești au toate utilitățile asigurate, respectiv  apă și canalizare pe care le-am făcut noi din bugetul local”

 

Blocurile ANL de la Potlogi, respectiv cele din satul Românești, au fost finalizate, dar urmează să se facă  recepția finală!  În acest sens, autoritățile locale au primit deja o adresă oficială de la Agenția Națională pentru Locuințe, prin care sunt înștiințate că trebuie să-și desemneze reprezentatul în comisia de recepție. După finalizarea acestei proceduri, primarul Nicolae Catrina ne-a declarat că va începe demersurile pentru strângerea dosarelor și respectiv repartizarea acestor unități locative celor care au cea mai mare nevoie de ele. Locuințele de la Potlogi vor fi închiriate, iar familiile respective vor primi  cheile apartamentelor în primăvara anului viitor.   

„Apartamentele vor fi repartizate celor care au nevoie”

„Am primit adresă de la ANL București să desemnăm un reprezentant al nostru în comisia de recepție și astfel terminăm și cu  blocurile ANL de la Românești. Sunt 21 de apartamente cu 2 și 3 camere, pe care le vom închiria, pentru că sunt locuințe sociale. O să le repartizăm după ce vom face recepția finală la ele, punem afiș timp de o lună de zile cu toate documentele pe care trebuie să le aducă la primărie pentru acordarea lor, iar după aceea strângem dosarele și încă o lună va dura evaluarea lor. Prin luna martie 2022, eu zic, că le vom repartiza celor care au nevoie. Locuințele ANL de la Românești au toate utilitățile asigurate, respectiv  apă și canalizare pe care le-am făcut noi din bugetul local. Gaze nu au, pentru că s-au făcut pe sistem de sobe. Sunt trei module cu câte 7 apartamente, la parter, nu sunt cu etaje”, ne-a declarat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 

 

Violeta Stanciu