15.03.2019 20:19

Noua conducere a PSD Dâmbovița

Noua conducere a PSD Dâmbovița
Galerie foto

*Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene a fost aleasă în funcția de președinte al PSD Dâmbovița, iar Corneliu Ștefan a fost ales în funcția de președinte executiv 

*Pentru funcția de vicepreședinte al  PSD Dâmbovița au fost depuse 21 de candidaturi, care au fost acceptate și ulterior votate ,,la pachet"

 

Violeta Stanciu


 

Organizația Județeană a PSD Dâmbovița și-a ales vineri, 15 martie a.c., prin vot deschis, noua echipă de conducere! Delegații veniți din tot județul au umplut până la refuz sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Municipiul Târgoviște. Invitații de la nivel central care au participat la Conferința Extraordinară de Alegeri a PSD Dâmbovița au fost Liviu Dragnea - președintele PSD, Codrin Ștefănescu - secretar general al PSD, Mihai Fifor - președintele Consiliului Național al PSD, Carmen Dan – ministrul de Interne și vicepreședinte PSD,  Mircea Drăghici - trezorier și coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare, Șerban Valeca - vicepreședinte PSD. Amfitrionul manifestării a fost primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița. În sală s-a aflat și o delegație a ALDE Dâmbovița, în frunte cu președintele formațiunii de la nivel de județ,  Petre Ionel. În urma votului deschis,  exprimat de către cei 210 delegați prezenți în sală, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a fost aleasă în funcția de președinte al PSD Dâmbovița, iar Corneliu Ștefan a fost ales în funcția de președinte executiv. Pentru funcția de vicepreședinte al  PSD Dâmbovița au fost  depuse 21 de candidaturi, care au fost acceptate și ulterior votate ,,la pachet’’. Astfel, vicepreședinții  PSD Dâmbovița sunt: Titus Corlățean, Carmen Holban, Luciana Cristea, Ana Constantin Emilian, Luisa Bărboiu, Soare Dorinel, Constantin Dinu, Cătălin Rădulescu, Mihai Radu Popa, Gabriel Bogdan Olteanu, Nicolae Alecu, Marin Olaru, Ofelia Robescu, Ion Pavel, Ion Bătrânu, Vlad Oprea, Alexandru Oprea, Luisa Greaca, Constantin Ion Miu, Dincă Georgeta și Laurențiu Neculăescu.

 

 4 primari au făcut trecerea de la PNL... la PSD

 

Aleasă oficial în funcția de președinte al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb a anunțat că PSD se întărește de la o zi la alta atât cu membri noi de partid, cât și cu aleși locali. Un exemplu elocvent în acest sens sunt cei  300 de membri noi care s-au înscris recent în PSD Dâmbovița, precum și cei 4 primari care au făcut trecerea de la PNL... la PSD. ,, Pentru mine este o zi specială, încărcată de emoție, pentru că alegerea în această poziție, de lider al Organizației PSD Dâmbovița, mă onorează și în același timp mă responsabilizează. Vreau să vă asigur că suntem o echipă puternică, o familie unită și solidară, pregătită pentru toate bătăliile politice, pregătită să muncească asiduu pentru dezvoltarea județului nostru, pentru dâmbovițeni. Astăzi am primit în rândurile noastre 300 de noi membri. Tot astăzi ni s-au alăturat alți patru primari PNL pentru că au considerat că noi, PSD, suntem cei care, într-adevăr, dezvoltăm țara. Alături de noi sunt, de astăzi, d-ul primar Tița Bogdan de la Ulmi, d-ul primar Barbu Costin Ionuț de la Crângurile, d-ul primar Petre Florin de la Crevedia și d-ul primar Gabriel Dragnea de la Butimanu. Partidul nostru se află în fața a patru mari încercări electorale, două anul acesta, alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale unde PSD trebuie să dea candidatul. Anul viitor sunt alegerile locale și cele pentru Parlamentul național. Dragi colegi, doar împreună putem să facem lucruri mari pentru Dâmbovița, doar împreună putem să facem lucruri mari pentru România... Doar un partid mare poate face lucruri mari pentru România”, s-a adresat Rovana Plumb celor prezenți.

Detalii și alte declarații în articolele ulterioare și, pe larg, în ediția tipărită a cotidianului „Jurnal de Dâmbovița” – singurul ziar tipărit din județul Dâmbovița aflat în rețeaua județeană de difuzare a presei.