Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.03.2019 00:28

UPDATE :: La Conferința Extraordinară de Alegeri a PSD Dâmbovița, vineri, 15 martie, a fost votată...


A A

Noua conducere a PSD Dâmbovița

Noua conducere a PSD Dâmbovița

Violeta Stanciu


Organizația Județeană a PSD Dâmbovița și-a ales vineri, 15 martie a.c., prin vot deschis, în conferința județeană extraordinară, noua echipă de conducere! Cei 210 delegați social-democrați dâmbovițeni veniți din tot județul, precum și alți membri de partid și simpatizanți PSD, în total aproximativ 1.500 de persoane, au umplut până la refuz sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Municipiul Târgoviște. Aceștia au așteptat delegația conducerii PSD în fața Casei Sindicatelor, pavoazată cu mash-uri ce anunțau conferința extraordinară a PSD și au acoperit, cu muzică, aplauze și goarne asurzitoare, pe cei câțiva protestatari care l-au „întâmpinat” pe Liviu Dragnea cu huiduieli și jigniri. Invitații de la nivel central care au participat la Conferința Extraordinară de Alegeri a PSD Dâmbovița au fost Liviu Dragnea - președintele PSD, Codrin Ștefănescu - secretar general al PSD, Mihai Fifor - președintele Consiliului Național al PSD, Carmen Dan – ministrul de Interne și vicepreședinte PSD, Mircea Drăghici - trezorier și coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare, Șerban Valeca - vicepreședinte PSD. Amfitrionul manifestării a fost primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița. În sală s-a aflat și o delegație a ALDE Dâmbovița, în frunte cu președintele formațiunii de la nivel de județ, Petre Ionel. În urma votului deschis, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a fost aleasă în funcția de președinte al PSD Dâmbovița, iar Corneliu Ștefan a fost ales în funcția de președinte executiv.

4 primari au făcut trecerea de la PNL la PSD

Pentru funcția de vicepreședinte al PSD Dâmbovița au fost depuse 21 de candidaturi, care au fost acceptate și ulterior votate ,,la pachet’’. Astfel, vicepreședinții PSD Dâmbovița sunt: Titus Corlățean, Carmen Holban, Luciana Cristea, Ana Constantin Emilian, Luisa Bărboiu, Soare Dorinel, Constantin Dinu, Cătălin Rădulescu, Mihai Radu Popa, Gabriel Bogdan Olteanu, Nicolae Alecu, Marin Olaru, Ofelia Robescu, Ion Pavel, Ion Bătrânu, Vlad Oprea, Alexandru Oprea, Luisa Greaca, Constantin Ion Miu, Dincă Georgeta și Laurențiu Neculăescu. Aleasă oficial în funcția de președinte al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb a anunțat că PSD se întărește de la o zi la alta atât cu membri noi de partid, cât și cu aleși locali. Un exemplu elocvent în acest sens sunt cei 300 de membri noi care s-au înscris recent în PSD Dâmbovița, precum și cei 4 primari care au făcut trecerea de la PNL la PSD, fiind prezenți la conferința județeană a PSD Dâmbovița, de vineri.

Rovana Plumb: „Suntem o echipă puternică, o familie unită și solidară”

,,Pentru mine este o zi specială, încărcată de emoție, pentru că alegerea în această poziție, de lider al Organizației PSD Dâmbovița, mă onorează și în același timp mă responsabilizează. Vreau să vă asigur că suntem o echipă puternică, o familie unită și solidară, pregătită pentru toate bătăliile politice, pregătită să muncească asiduu pentru dezvoltarea județului nostru, pentru dâmbovițeni. Astăzi am primit în rândurile noastre 300 de noi membri. Tot astăzi ni s-au alăturat alți patru primari PNL pentru că au considerat că noi, PSD, suntem cei care, într-adevăr, dezvoltăm țara. Alături de noi sunt, de astăzi, d-ul primar Tița Bogdan de la Ulmi, d-ul primar Barbu Costin Ionuț de la Crângurile, d-ul primar Petre Florin de la Crevedia și d-ul primar Gabriel Dragnea de la Butimanu. Partidul nostru se află în fața a patru mari încercări electorale, două anul acesta, alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale unde PSD trebuie să dea candidatul. Anul viitor sunt alegerile locale și cele pentru Parlamentul național. Dragi colegi, doar împreună putem să facem lucruri mari pentru Dâmbovița, doar împreună putem să facem lucruri mari pentru România... Doar un partid mare poate face lucruri mari pentru România”, s-a adresat Rovana Plumb celor prezenți.

Mihai Fifor: ,,Sunt convins că împreună putem face mult mai multe lucruri’’

„Mă bucur că am găsit la Dâmbovița o familie frumoasă, o familie unită, puternică, o Organizație care știe să se bată pentru ceea ce înseamnă Partidul Social Democrat și să se bată pentru cetățenii județului. (…). În fiecare zi punem în aplicare Programul de guvernare, un program care poartă semnătura președintelui partidului, Liviu Dragnea, program de guvernare care și-a propus în 2016 să aducă bunăstare românilor și lucrul acesta îl facem. Oricât zgomot ar face cineva, Partidul Social Democrat guvernează, duce guvernarea până la capăt și o face cu mare pricepere. Colega noastră, doamna Rovana Plumb, ne-a arătat în toți acești ani că este un om care își iubește țara, este un om care se luptă pentru această țară și că este un om care niciodată nu a pregetat să muncească pentru această țară. (...) Urmează un an greu, un an cu bătălii grele, dar un an în care vom arăta încă o dată românilor că știm să ne batem pentru ei, că știm să ne batem pentru această țară și vom duce lucrul acesta la Parlamentul European cu o echipă extraordinară care va vorbi despre România ca țară demnă, ca țară care nu este de mâna a doua, o țară care nu trebuie să se rușineze în fața nimănui”, a declarat la Târgoviște, Mihai Fifor, fost ministru al Apărării.

Carmen Dan: ,,Dacă identifică o ușă închisă, Rovana intră pe geam”

„Acest eveniment nu este unul important doar pentru PSD, ci este important și pentru România, pentru că echipa de aici, Organizația Județeană Dâmbovița, este o organizație puternică și va fi și mai puternică pentru că știu că se muncește, mai ales în ultima perioadă. (…) Eu o știu pe Rovana ca omul care dacă identifică o ușă închisă, intră pe geam și sunt convinsă că la fel va fi alături de echipa de aici și sunt convinsă că în continuare pentru dâmbovițeni se vor întâmpla lucruri bune.(…) Eu am identificat la Rovana o combinație fericită de putere exterioară și bunătate sufletească, așa că îi urez ca și pe mai departe să aibă putere de «Plumb» și suflet de «Rovană», a precizat, Carmen Dan, ministrul de Interne, vicepreședinte PSD.

Titus Corlățean: „Calitatea de simplu membru al PSD este un lucru extrem de valoros”

,,Am ales structurile de conducere ale Organizației Județene PSD Dâmbovița și în numele colegilor îi felicit din tot sufletul și le urez succes, într-un mandat important, tuturor colegilor aleși… și spor la treabă… Vreau să vă spun, după atâția ani în partid, calitatea de simplu membru al PSD este un lucru extrem de valoros și o spun astăzi la un moment politic important când tocmai am ales noua structură de conducere a PSD Dâmbovița, pentru că am venit după o perioadă ceva mai frământată în comunitatea noastră județeană, o cunoaștem, nu trebuie s-o ascundem. (…) Vă îndemn să păstrăm o echipă foarte puternică și să continuăm lucrurile bune pe care PSD le-a făcut și le face’’, a punctat, la rândul său, și Titus Corlățean, senator de Dâmbovița.

Rovana, propusă de Liviu Dragnea pe primul loc la europarlamentare, posibil și pentru Comisar European

Ultimul la cuvânt a fost președintele PSD, Liviu Dragnea, care a declarat: „Se spune că au fost alocate sume pentru investiții, dar nu prea se văd… Da, pentru că nu sunt promovate, nu sunt spectaculoase. Numai în Dâmbovița, pe Programul de Dezvoltare Locală și Compania de Investiții, fondurile europene înseamnă 2,5 miliarde, adică peste 25 de mii de miliarde de lei vechi în acest județ. Și tot nu ajunge. Asta arată că timp de 30 de ani de zile a fost bătaie de joc și că nu s-a gândit nimeni că românii care trăiesc la sate și în orașele mici au și ei dreptul la dezvoltare, au și ei dreptul la civilizație. (…) În anul 2015 am fost condamnat în primă instanță pentru marele act de corupție că am cerut celor 7,4 milioane de români să vină la referendum să-l dea jos pe Băsescu. Mi-am dat demisia, am aflat ulterior că fusesem vândut la masa verde, ca să fiu cel care trebuie să fie vinovat pentru toate, am trecut peste asta… Am aflat, de pe Facebook, că omul a fugit. Au venit mai mulți colegi și mi-au cerut să mă înscriu și să candidez împreună nu contra Rovanei la președinția partidului, interimar. Am făcut-o și am câștigat-o. Unul dintre colegi, unul care nu mai este printre noi, adică prezent aici, mi-a spus că se așteaptă ca în aceeași zi Rovana să fie pedepsită pentru că a candidat și a pierdut. Eu am luat-o de mână și am ieșit împreună în conferința de presă și am spus că vreau să fim împreună în continuare, unul lângă altul și așa suntem și astăzi. Ea a fost vândută în multe rânduri de oameni pe i-a ajutat, oameni care nu mai sunt printre noi în partid. Eu nu știu pe ce loc va decide Comitetul Executiv să fie Rovana la europarlamentare, dar eu o voi propune pentru primul loc. Și după europarlamentare o s-o rog pe doamna prim-ministru Dăncilă să o mai propună și altceva pe doamna Rovana Plumb”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale