Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2016 00:08

Conducătorul echipei din Bucșani merge până la capăt


A A

Zidăroiu vrea să-l doboare pe Tudor Emil

Zidăroiu vrea să-l doboare pe Tudor Emil
Marius Zidăroiu declară război total conducerii AJF Dâmbovița

❚ „Federația va aplica o amendă de 500 lei, care va crește la 15.000 lei, dacă AJF Dâmbovița nu va trimite până joi documentele solicitate” ❚ „Indiferent de decizia Federației, chiar și dacă ne va fi una favorabilă, voi continua demersul la Parchet pe persoană fizic” ❚ „Eu consider că cel mai mare vinovat este președintele de asociație, Tudor Emil, care a permis toate aceste lucruri. Nu mă las până nu îl văd picat de la AJF Dâmbovița, dar trebuie schimbați și cei din comisii”

COSTIN MIHAI

 


 

Cu câte se înmulțesc amânările dictate de comisiile federale în dosarul Gaz Metan Finta – Unirea Bucșani, cu atât se complică mai tare situația pentru AJF Dâmbovița. Până și oficialii echipei din Finta au ajuns să solicite amânări, motivând că avocatul care-i reprezintă nu poate ajunge la termenele stabilite de Comisia de Recurs, din motive întemeiate. Toate acestea nu fac decât să-l înrăiască și mai tare pe Marius Zidăroiu, reprezentantul formației din Bucșani, care ne-a povestit cum au decurs deliberările de ieri, încât s-a ajuns la o nouă amânare.

„Federația a cerut AJF Dâmbovița să prezinte orice document care a stat la baza legitimării jucătorului contestat. AJF susține că fișa acestuia s-a făcut în anul 1995 și că nu ar mai exista în arhiva asociației, s-a casat. Însă nici nu a trimis vreun alt act document din care să reiasă că a fost operat vreun transfer din cele care apar în licență. Pentru asta, președintele de comisie a transmis că va aplica o amendă de 500 lei către președintele de la AJF Dâmbovița. Cei de la Finta au specificat că jucătorul e nou legitimat, undeva prin 2014. Iar Federația a revenit cu solicitarea către AJF, de a trimite până joi documentele solicitate, altfel amenda va crește la 15.000 lei. Atenție mare însă la documentele care pleacă din AJF, pentru că voi cere expertiză grafologică”.

Secretarul AJF Dâmbovița, Cristi Catană, nu crede în cele spuse de Zidăroiu.

„Nu există bază regulamentară pentru a aplica o amendă de 500 lei. Într-adevăr, este prevăzută o sancțiune financiară de 15.000 lei, dar nu se poate ajunge până acolo. AJF Dâmbovița a transmis către Federație absolut toate documentele solicitate”.

Zidăroiu a băgat frica în cei de la AJF

Zidăroiu nu vrea să se oprească la instanțele sportive și ține să-și continue demersul în plan penal.

„Eu merg pe fals în înscrisuri oficiale și am depus o delegație specială, prin care mi-am anunțat intenția de a mă adresa Parchetului. Indiferent de decizia Federației, chiar și dacă ne va fi una favorabilă, voi continua demersul în instanță pe persoană fizic. Este a opta oară când mă prezint numai la comisiile federale, unde am cheltuit 1.000 de euro, deci nu mă joc. Chiar și de la FRF mi s-a spus că pot să depun o solicitare scrisă împotriva celui care consider că se face vinovat în cazul nostru, iar dacă voi avea câștig de cauză, va suporta consecințele, adică va fi schimbat din funcție. Eu consider că cel mai mare vinovat este președintele de asociație, Tudor Emil, care a permis toate aceste lucruri. Nu mă las până nu îl văd picat de la AJF Dâmbovița, tocmai de aceea mă voi adresa Parchetului, ca persoană fizică, fără să implic clubul. Vreau o schimbare la AJF, începând de la președintele Tudor și continuând cu oamenii din comisii. Chiar și cei de la Finta ar face bine să se gândească la ce urmează. Dacă a existat o schimbare de denumire, să pună la dispoziție federației hotărârea judecătorească. Sau pot să nu mai susțină fișa jucătorului, moment în care pierd în plan sportiv și nu mai riscă nimic pe penal. Noi oricum ne pregătim pentru Liga a IV-a, avem susținerea Primăriei Bucșani, s-a achiziționat echipament și se lucrează la stadion. Dacă va fi să continuăm în Onoare, vom trage la promovare, chiar dacă sunt conștient că vom avea piedici, după câte s-au întâmplat”.

Vom reveni asupra subiectului, care poate arunca în aer Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale