Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.09.2015 00:10

Daniel Natea e pe val înainte de Grand Slam-uri


A A

"Vrem să ne întoarcem învingători de la Paris și Abu Dhabi"


Proaspătul campion balcanic Daniel Natea și-a mai trecut în palmares un trofeu important, Cupa Europeană la judo

❚ Pentru Daniel Natea obiectivul prioritar rămâne participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016 ❚ „A fost o cupă destul de tare, ținând cont că am avut patru meciuri. Pe toate le-am câștigat la ippon, înainte de limită”, ne-a declarat Daniel Natea ❚ Săptămâna viitoare, Natea va participa la Campionatele Naționale de seniori, acolo unde obiectivul declarat al sportivului este medalia de aur. Peste două săptămâni urmează Grand Slam-ul de la Paris, iar peste o lună cel de la Abu Dhabi ❚ „A fost o verificare utilă în vederea participării de la Paris. Aici va fi extrem de important. M-aș bucura ca după Paris să spun aceleași vorbe ca și acum sau ca și după Campionatul Balcanic”, ne-a transmis antrenorul Iulian Crăciun ❚ „Vrem să prindem vârful de formă la Paris și Abu Dhabi. Eu am speranțe că va câștiga. Daniel se maturizează, se pregătește bine și cu seriozitate”, a mai spus Iulian Crăciun

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Judoka legitimat la CS Atletic Valleriana Târgoviște traversează una dintre cele mai bune forme din acest an. După ce a cucerit aurul la Campionatul Balcanic, sportivul sibian și-a mai trecut în palmares o performanță: aurul la Cupa Europeană.Totuși, pentru Daniel Natea obiectivul prioritar rămâne participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

A bătut tot prin ippon

Desfășurată la Belgrad, capitala Serbiei, Cupa Europeană a propus adversari facili pentru Natea, care a concurat la categoria consacrată, +100 kilograme. În grupe, a trecut de sârbul Nikola Jeremic și de croatul Ivan Covic. În semifinale l-a învins pe slovenul Ivo Dragic, iar finala a fost câștigată în fața italianului Alessio Mascetti.

„A fost o cupă destul de tare, ținând cont că am avut patru meciuri. Pe toate le-am câștigat la ippon, înainte de limită”, ne-a declarat Daniel Natea. Sibianul crede că vârful de formă îl prinde bine, ținând cont că în acest sfârșit de an vrea să iasă învingător la Paris și Abu Dhabi: „I-am cunoscut bine pe adversari, pentru că i-am mai învins. Eu m-am simțit extrem de bine. Acum sunt în pregătire cu lotul olimpic la Oradea, este un antrenament continuu. Rezultatele acestea pot certifica Olimpiada”.

Săptămâna viitoare, Natea va participa la Campionatele Naționale de seniori, acolo unde obiectivul declarat al sportivului este medalia de aur. Peste două săptămâni urmează Grand Slam-ul de la Paris, iar peste o lună cel de la Abu Dhabi.

„La sfârșitul anului, vor începe turneele asiatice. Voi lupta în China, Coreea și Japonia”, a mai spus Natea.

„E firesc să apară rezultatele”

Trebuie precizat că în calendarul internațional, competițiile sunt de mai multe feluri. Pe primul loc ca importanță sunt Grand Slam-urile, urmate de Grand Prix-uri și Open-uri. În acest moment, Daniel Natea este pe locul 10 mondial, poziție care îi asigură participarea la Jocurile Olimpice Rio 2016.

„Cupa Europeană este puțin mai dificilă decât Campionatul Balcanic. Natea s-a bătut bine. A fost o verificare utilă în vederea participării de la Paris. Aici va fi extrem de important. M-aș bucura ca după Paris să spun aceleași vorbe ca și acum sau ca și după Campionatul Balcanic. Noi ne aflăm într-o continuă pregătire pentru obiectivul principal, calificarea la Olimpiada de anul viitor. Asta ne interesază în momentul de față. Vrem să ne menținem poziția din clasamentul mondial”, ne-a declarat antrenorul Iulian Crăciun.

Anul trecut, Daniel Natea a ieșit pe primul loc la Grand Slam-ul de la Abu Dhabi.

„Vrem să prindem vârful de formă la Paris și Abu Dhabi. Vrem să ne întoarcem învingători de acolo. Pregătirea pe care o face dă rezultatele acestea. Eu am speranțe că va câștiga. Daniel se maturizează, se pregătește bine și cu seriozitate, și e firesc să apară rezultatele. Nu sunt chiar așa surprinzătoare. Eu zic că suntem în grafic”, a mai spus Iulian Crăciun.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale