Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.09.2015 00:08

Claudiu Niculescu așteaptă al doilea succes din campionat


A A

"Vor să plece cu punct sau puncte, dar și noi vrem victoria"


Claudiu Niculescu vorbește frumos de Chindia, dar o vede favorită mâine pe Mioveni

❚ Vineri, de la ora 19.00, Chindia va juca în deplasare la CS Mioveni, care vine cu un moral excelent, grație succesului din prima etapă, din deplasare, de la FC Bihor, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Bogdan Stoica (18) și Toriște (23) ❚ „Întâlnim o echipă bună, nou promovată, cu jucători experimentați și chiar dacă vin după un rezultat prost, vin aici să încerce să scoată maximum posibil”, a declarat Claudiu Niculescu ❚ „Nu este o premieră că jucăm în nocturnă. Am jucat și sezonul trecut, în primăvară, noi suntem obișnuiți. Cred că este un avantaj pentru ambele echipe, fiindcă la 11 e căldură sufocantă și știu că așa va fi și săptămâna aceasta”, a mai spus Claudiu Niculescu ❚ Deși există stabilitate din punct de vedere financiar, antrenorul Mioveniului a transmis că obiectivul echipei nu este promovarea

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

După meciul Flacăra – SCM Pitești din Cupa României, duelurile Dâmbovița – Argeș se vor intensifica în perioada următoare. Mai întâi, vineri, de la 19.00, Chindia va juca în deplasare la CS Mioveni, după care săptămâna viitoare, Flacăra va primi vizita Mioveniului în Turul V al Cupei României. Primul meci, dintre formația argeșeană și Chindia, este unul extrem de interesant.

Atuurile Mioveniului

În primul rând, Chindia nu își mai poate permite pași greșiți, după ce în primele două jocuri ale sezonului a dezamăgit crunt, fiind eliminată din Cupă de CS Păulești (Liga a IV-a) și pierzând acasă cu copiii de la Universitatea Cluj. De partea cealaltă, CS Mioveni are un moral excelent, grație succesului din prima etapă, din deplasare, de la FC Bihor, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Bogdan Stoica (18) și Toriște (23). Niculescu, laudativ la adresa Chindiei Mioveniul și-a păstrat o bună parte din jucătorii din sezonul trecut, deci există omogenitate la nivel de echipă. Ba mai mult, formația argeșeană s-a mai întărit în această vară, fiind stabilitate și în ceea ce privește banca tehnică, acolo unde Claudiu Niculescu va continua ca antrenor și în acest sezon. Fostul atacant dinamovist a prefațat confruntarea cu Chindia Târgoviște:

„Va fi un meci foarte greu, cum sunt toate în Liga a II-a și în această serie, care este mai puternică decât cealaltă. Întâlnim o echipă bună, nou promovată, cu jucători experimentați și chiar dacă vin după un rezultat prost, vin aici să încerce să scoată maximum posibil. Cu siguranță vor să plece cu punct sau puncte. Însă, același lucru îl dorim și noi, vrem victoria”.

Se va juca în nocturnă

Mioveniul nu a jucat ultimele meciuri din sezonul trecut la baza proprie, care se afla în proces de modernizare. Cum acesta s-a încheiat, fotbaliștii argeșeni vor juca din nou acasă. Ba mai mult, a fost finalizată și instalația de nocturnă, fapt pentru care meciul se va disputa la lumina reflectoarelor.

„Vreau să continuăm pe aceeași linie pe care am început, să facem același lucru și la acest meci, cu toate că va fi foarte greu. Nu este o premieră că jucăm în nocturnă. Am jucat și sezonul trecut, în primăvară, noi suntem obișnuiți. Cred că este un avantaj pentru ambele echipe, fiindcă la 11 e căldură sufocantă și știu că așa va fi și săptămâna aceasta”, a mai spus Claudiu Niculescu.

Vrea Mioveni promovarea?

Deși există stabilitate din punct de vedere financiar, antrenorul Mioveniului a transmis că obiectivul echipei nu este promovarea: „Nu avem ca țintă promovarea, vrem doar să fim pe locurile fruntașe”.

În ziarul de mâine veți putea parcurge și declarațiile lui Georgian Honciu, care se află în fața unui meci special, din moment ce își va întâlni direct foștii colegi de la Chindia.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale