Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.12.2014 00:06

Cine ar putea veni în Onoare


A A

Viitorul Voinești este lider în Promoție Nord

Viitorul Voinești este lider în Promoție Nord
Viitorul Voinești este surpriza plăcută a primei părți a campionatului din Promoție Nord

COSTINEL NEAGU

 


 

Seria Nord din Promoție este foarte disputată, Viitorul Voinești, Voința Bezdead, Voința Pietroșița și Petrolul Iedera fiind despărțite de doar un singur punct în clasament. După terminarea turului, lider este Viitorul Voinești, formația antrenată de fostul jucător al Chindiei, Adi Oprea, fiind prima în clasament datorită golaverajului. Punctul forte al echipei este atacul, care a marcat 39 de goluri, o medie de peste patru goluri pe meci.

Nici apărarea nu se descurcă rău, care a primit 14 goluri, cele mai puține din toată seria. Adi Oprea spune că locul întâi ocupat la finalul turului este rodul seriozității echipei, dar că promovarea nu este decisă. „Ne așteptam să avem o evoluție bună în campionat, chiar dacă nu speram să terminăm pe primul loc la finalul turului. Rezultatul este rodul seriozității echipei, care a jucat fiecare meci la victorie. Promovarea nu este jucată, Voința Bezdead, Voința Pietroșița și Petrolul Iedera nu vor renunța ușor la lupta pentru promovare. Cel mai periculos adversar mi se pare Voința Bezdead, care este o echipă foarte bine organizată. În retur, diferența se va face la meciurile directe, acolo se va stabili promovata în Onoare”, ne-a declarat Adi Oprea.

Viitorul nu este sigură că va juca în Onoare

Deși a terminat prima în clasament la sfârșitul turului, Viitorul nu este sigură că va juca în Onoare, totul depinzând de situația financiară a clubului. Adi Oprea ar dori întăriri în pauză de iarnă pentru ca formația sa să se prezinte cât mai bine în returul care va începe în martie. „Sper să jucăm în Onoare dacă vom promova. Totul depinde de situația financiară a clubului. Sperăm ca domnul primar să se implice mai mult la echipă și să fie alături de noi. Aș dori ca la club să fie transferați un fundaș, un mijlocaș și un atacant, dar să vedem dacă ne putem permite. Echipa este în mare parte aceeași ca și cea de anul trecut, lucru care s-a văzut în evoluția ulterioară. Băieții au prins încredere și progresul lor a fost bun în acest tur de campionat”, mai spune antrenorul Viitorului. Intersant este faptul că antrenorul celor de la Voinești și-a ajutat echipa și din teren, evoluând în atac. Și nu a făcut-o deloc rău, Adi Oprea fiind golgeterul formației, dar și al seriei, cu 19 goluri marcate.

Lotul echipei 

Antrenorul Adi Oprea a folosit un lot de 18 jucători, care i-a cuprins pe Gheorghe Bucur, Gabriel Lițescu (portari), Mihai Pietrăreanu, Dragoș Ciulu, George Dedu, Marius Bobocel, Gabriel Petriceanu, Sorin Călinescu (fundași), Traian Călinescu, Răzvan Stroe, Adrian .Neculae, Ionel Nicolae, Nicolae Petrescu (mijlocași) Cosmin Dinu, Adi Oprea, Alexandru Nălbea, Antonio Mocanu, Mihai Matei (atacanți).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale