Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.10.2018 00:10

Liga a II-a. Chindia Târgoviște – Ripensia Timișoara 4-2 (1-1)


A A

Victorie umbrită de un bădăran

Victorie umbrită de un bădăran

❚ Goluri, penalty-uri, eliminări și multe faze de poartă în Chindia – Ripensia Timișoara (4-2), cel mai spectaculos meci văzut la Târgoviște în acest an ❚ Victorie meritată a Chindiei, în prezența a 800 de spectatori, care urcă pe locul 4 în Liga a 2-a, la 4 puncte sub liderul Sportul Snagov ❚ Directorul sportiv al Chindiei, Ciprian Iugulescu, ne-a adus injurii la finalul meciului. „A venit și milogul ăsta la meci? Băga-mi-aș p… în mă-sa!” ❚ Cu un asemenea comportament, Iugulescu nu mai are ce căuta la un club de talia și cu pretențiile Chindiei! Iar dacă nu va fi demis pentru limbajul calomnios, vulgar, care nu face cinste unui conducător de club și cadru didactic, atunci solicităm inclusiv demisia președintelui Marcel Ghergu, martor al scenei

 

COSTIN MIHAI

 


 

Stadion: ,,Eugen Popescu”. Spectatori: 800. Au marcat: Șerban (1), Neguț (53), L. Mihai (61-pen), Stoica (84-pen) / Cluci (19), Toma (67-pen). Au arbitrat: Florin Dan (Chirnogi) – Florin Cosma (Piatra Neamț), Iulian Brânză (Botoșani). Rezervă: Nicolae Breoi (București). Observatori FRF: Andrei Ioniță (București), Dumitru Coșoreanu (Galați). Cartonașe roșii: Cherchez (19) / Burdeț (24).

Chindia: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitrașcu – Lungu (46 Neguț), Novac – Șerban, L. Mihai (69 Acasandrei), Cherchez – Florea (78 Stoica). Antrenor: Viorel Moldovan.

Ripensia: Dobre – Popa, Străuț, Apro, Toma – Burdeț, Cluci (59 Dumiter), Anghelina, Stoi (65 Tiereanu), Popovici (82 Monea) – Mansour. Director sportiv: Radu Suciu.

 

Goluri, penalty-uri, eliminări și multe faze de poartă în Chindia – Ripensia Timișoara (4-2), cel mai spectaculos meci văzut la Târgoviște în acest an. Șerban a punctat în secunda 32; Cluci a egalat în minutul 5; Cherchez a fost eliminat în minutul 19; Burdeț a fost eliminat în minutul 24; Neguț a înscris în minutul 53; L. Mihai a marcat dintrun penalty obținut de Neguț, în minutul 61; Toma a transformat un penalty provocat de Martac, în minutul 67; Aioani a respins în transversală șutul lui Mansour, în minutul 70; Stoica a marcat de la punctul cu var în minutul 84, pe un penalty scos tot de Neguț. Victorie meritată a Chindiei, în prezența a 800 de spectatori, care urcă pe locul 4 în Liga a 2-a, la 4 puncte sub liderul Sportul Snagov.

Marcele, dă-l afară pe individ, altfel pleacă și tu!

Toate bune și frumoase, astfel că ne îndreptăm către vestiare, pentru a realiza interviuri cu protagoniștii partidei, inclusiv cu Viorel Moldovan. Directorul sportiv al Chindiei, Ciprian Iugulescu, trece pe lângă noi și, de față cu alți jurnaliști, cu oamenii de ordine și chiar cu președintele Marcel Ghergu, se adresează unui coleg de breaslă. „A venit și milogul ăsta la meci? Băga-mi-aș p… în mă-sa!”. Asistența e șocată, e limpede că noi suntem ținta jignirilor. Până și Ghergu e luat prin surprindere, descumpănit și reacționează greoi. E clar că se teme de iugulescu. Îi transmite totuși să se potolească și să meargă în cabină. Părăsim scârbiți stradionul din Târgoviște, unde un oficial important al clubului se manifestă mizerabil. Cu un asemenea comportament, ciprian iugulescu nu mai are ce căuta la un club de talia și cu pretențiile Chindiei! Iar dacă nu va fi demis pentru limbajul calomnios, vulgar, care nu face cinste unui conducător de club și cadru didactic, atunci solicităm inclusiv demisia președintelui Marcel Ghergu, martor al scenei. Asemenea personaje nu au ce căuta la un simbol sportiv local, precum Chindia Târgoviște.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale