Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.10.2014 00:01

Rică Neaga, același discurs după victorie


A A

Victoria Urbanului "este meritul băieților"

Victoria Urbanului
Rică Neaga nu scapă nicio ocazie de a-și felicita jucătorii la victorie

❚ „Băieții merită felicitați că au dat din nou dovadă de caracter și de o ambiție ieșită din comun”, a ținut să transmită Rică Neaga la finalul jocului ❚ „Mă bucur că am reușit să marchez pentru prima dată în acest campionat și sper să am evoluții pe măsură și în meciurile viitoare”, a spus Ivașcu ❚ „Despre arbitraj nu mai pot spune nimic. Am avut penalti neacordat, iar Titu trebuia să aibă o eliminare, dar arbitrul nu acordat nimic”, a declarat Laurențiu Diniță, antrenorul Chiajnei II

MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Urban Titu reprezintă surpriza frumoasă a turului de campionat din C3. Echipa antrenată de Rică Neaga se poate lăuda că are o serie de șapte meciuri fără înfrângere, iar în tot acest timp deține și cea mai bună apărare. Ultimul meci disputat de formația din sudul județului a fost la Chiajna II, acolo unde Urbanul a plecat cu toate cele trei puncte.

Cel mai bucuros de succes a fost antrenorul Adrian Neaga:

„Ne bucurăm că am putut învinge o echipă matură și extrem de puternică. Băieții merită felicitați că au dat din nou dovadă de caracter și de o ambiție ieșită din comun. Este numai meritul lor pentru acest succes. Este foarte bine că am putut învinge după ce am întors scorul de la 1-0. Ne bucurăm că mergem pe aceeași linie ascendentă pe care am început-o în urmă cu șapte etape. Avem o echipă bună care poate învinge orice adversar din serie”.

 

Ce au spus marcatorii

Chiar dacă în primul „11” a apărut Andrei Mărgăritescu, Rică Neaga a preferat să-l trimită lângă fostul dinamovist pe Andrei Ivașcu, cel mai vechi component al Urbanului. De aici, în linia de atac a fost avansat Petculescu.

De altfel, Ivașcu a reușit să marcheze la Chiajna II.

„Este o victorie importantă obținută după ce ne-am pregătit exemplar toată săptămâna. În urma modului în care am abordat jocului trebuia să câștigăm. Mă bucur că am reușit să marchez pentru prima dată în acest campionat și sper să am evoluții pe măsură și în meciurile viitoare”, a spus Ivașcu.

Aceeași opinie a împărtășit-o și Ionuț Rădescu, fotbalist care a reușit golul victoriei:

„Ne bucurăm foarte mult pentru acest succes. Mă bucur că am spart gheața și am reușit să înscriu primul gol pentru Titu. Știam că vom avea parte de un meci greu, dar ne așteptam să câștigăm”.

 

Cum explică Diniță înfrângerea

Interesant este că pe băncile tehnice ale celor două echipe s-au aflat doi antrenori care în trecut au îmbrăcat tricoul roș-albastru al Stelei: Laurențiu Diniță la Chiajna și Rică Neaga la Titu.

Diniță a întâlnit acum două etape o altă echipă dâmbovițeană, Chindia, pe care a reușit să o învingă cu 3-2. Acum șansa nu a mai fost de partea sa.

„Consider că echipa mea a dominat jocul, dar două greșeli nepermise au făcut să pierdem toate cele trei puncte. Toate lucrurile au fost la un moment dat în favoarea noastră, conduceam cu 1-0, dar erorile defensive ne-au costat. Per ansamblu am jucat bine, dar trebuie să ținem cont că nouă ne-au lipsit câțiva jucători de bază. Despre arbitraj nu mai pot spune nimic. Am avut penalti neacordat, iar Titu trebuia să aibă o eliminare, dar arbitrul nu acordat nimic”, a spus la finalul jocului Laurențiu Diniță.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale