Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.10.2015 00:08

Acuze grave la adresa lui Nelu Radu


A A

"Vă jur că nu ne vom mai prezenta la Cornești"


Daniel Micu și Nelu Radu, într-un schimb de replici destul de dur, după meciul Cornești – Tărtășești

❚ Daniel Micu, președintele Avicolei Tărtășești, spune că mai mulți jucători de-ai săi au fost loviți, scuipați și amenințați de finanțatorul Gloriei Gaz Metan Cornești ❚ „Pe Costea l-a scuipat, înjurat și l-a amenințat că după meci îl joacă în picioare, până s-a speriat și a cerut să fie schimbat. L-am pitit la mine în mașină, ca să zic așa, de frică”, a povestit acesta ❚ „Nu știu ce calitate oficială are Daniel Micu, el este doar un atârnător acolo. Au fost loviți de două ori în plasă, trebuia să fie loviți de zece ori”, a fost reacția lui Nelu Radu

LIVIU DOBRE


Nelu Radu și echipa sa, Gloria Cornești, sunt din nou în centrul unui scandal. După partida de sâmbătă, încheiată cu scorul de 2-1 pentru Gloria, oficialii echipei Avicola Tărtășești au lansat acuze grave la adresa lui Nelu Radu, mărturisind că mai mulți jucători au fost loviți atât de finanțatorul formației din Cornești, cât și de spectatorii prezenți la meci. Cel mai vocal a fost Daniel Micu, președintele grupării din Tărtășești, care a jurat că echipa sa nu se va mai prezenta la Cornești pe viitor.

„Auzisem de Nelu Radu, dar nu credeam că este chiar așa. Încă de când am ajuns la stadion a început să îi înjure pe Cravcescu și Costea cum îi venea la gură. Spectatorii au intrat pe teren și l-au lovit și scuipat pe Calofir. Arbitrii au fost înjurați tot meciul de Nelu Radu, iar la stadion nu a fost nici picior de jandarm sau polițist. Vă jur că nu ne vom mai prezenta la Cornești”, a răbufnit președintele Avicolei Tărtășești.

„Pe Costea l-am pitit la mine în mașină”

Daniel Micu, președintele Avicolei Tărtă- șești, spune că pe unul dintre jucători l-a pitit în mașina sa, după ce acesta a fost amenințat de Nelu Radu că îl va juca în picioare după meci, mărturisind că până și juniorul din poartă a fost amenințat și înjurat la partida de sâmbătă.

„Pe Cravcescu l-a lovit cu pumnul în gât și cu piciorul în genunchi. I-a spus apoi să se ridice că, dacă nu, îl omoară. Pe Costea l-a scuipat, înjurat și l-a amenințat că după meci îl joacă în picioare, până s-a speriat și a cerut să fie schimbat. L-am pitit la mine în mașină, ca să zic așa, de frică. Cravcescu a fost bătut, Costea înjurat și amenințat, Calofir bătut, Bivolaru lovit cu capul în gură de Nelu Radu, iar copilul din poartă amenințat și înjurat”, a povestit Daniel Micu.

Nelu Radu: „Au fost loviți de două ori în plasă”

De partea cealaltă, Nelu Radu, finanțatorul Gloriei Gaz Metan Cornești, a negat acuzațiile aduse de oficialul echipei din Tărtășești. Acesta a mărturisit că singurul incident a fost când Calofir a ripostat la un fault mai dur al unui jucător de la Cornești.

„Nu știu ce calitate oficială are Daniel Micu, el este doar un atârnător acolo. Au fost loviți de două ori în plasă, trebuia să fie loviți de zece ori. Avicola Tărtășești este o echipă foarte, foarte slabă, care a ajuns doar de două ori la poarta noastră. Au luat bătaie și de ciudă lansează acuze la adresa noastră. Am avut zece ocazii singur cu portarul, dacă era un scor de genul 8-1, ce puteau să mai spună cei de la Tărtășești? La fotbal se mai ating jucătorii, este normal, dacă era volei mai înțelegeam. Cât despre Calofir, el a iscat un mic scandal. A fost un fault mai dur asupra lui, iar el a ripostat lovindu-mi jucătorul cu piciorul. Într-adevăr, s-a produs atunci un meleu, dar nu s-a întâmplat nimic mai mult, nici vorbă să fie lovit de spectatori”, a fost reacția lui Nelu Radu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale