Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.01.2017 00:06

Prin vocea antrenorului-jucător Marius Zidăroiu


A A

Unirea Bucșani își face planuri pentru Liga a IV-a

Unirea Bucșani își face planuri pentru Liga a IV-a

❚ „Avem o echipă unită, care joacă de plăcere fotbal. Niciun jucător nu primește bani, doar o bere după meci. În opinia mea, așa ar trebui să fie și la Liga a IV-a, nu să primească bani jucătorii” ❚ „Dacă obținem puncte multe până în etapa a 6-a, eu spun că promovarea nu ne mai scapă. În tur, în intermediare, ne-a fost foarte greu, pentru că nu aveam toți jucătorii la dispoziție, mulți având serviciu” ❚ „Principalul adversar este Inter Viișoara, chiar dacă a terminat turul pe locul 4. Ciocănești și Lungulețu sunt echipe bune, dar nu cred că intră în calculele promovării. Mai periculoasă mi se pare Unirea Răcari, care practică un fotbal bun" COSTINEL NEAGU


Unirea Bucșani a avut un tur excelent de campionat la Liga a V-a, unde a terminat în poziția de lider al Seriei Est, la 6 puncte față de Publirex Ciocănești, următoarea clasată. Deși a început campionatul în septembrie, ca urmare a decizii a Comisiei de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal, care s-a lăsat așteptată, Unirea a adunat victorie după victorie, pierzând doar în prima etapă, la Inter Viișoara. Antrenorul-jucător Marius Zidăroiu vorbește despre parursul echipei în tur și despre obiectivul din retur.

„Nu e normal să vii direct la meci și să fii plătit!”

Rep.: Unirea Bucșani a terminat prima în Onoare Est, la 6 puncte peste Ciocănești. Anticipai un asemenea parcurs, ținând cont că ați început mai târziu campionatul?

- Sunt foarte mulțumit de evoluția echipei în tur. Am jucat foarte bine și am terminat primii în clasament. Avem o echipă unită, care joacă de plăcere fotbal. Niciun jucător nu primește bani, doar o bere după meci. În opinia mea, așa ar trebui să fie și la Liga a IV-a, nu să primească bani jucătorii. Ei nu fac antrenamente ca în Liga a III-a, poate doar unul pe săptămână, așa că nu ar trebui să primescă bani. Dacă joci în Liga a III-a și faci antrenament zilnic, e normal să fii plătit, dar să vii direct la meci, nu e normal să iei bani. Noi jucăm de plăcere și nu suntem remunerați financiar.

Rep.: Ce obiectiv v-ați propus la Bucșani?

- Obiectivul echipei este promovarea în Liga a IV-a. Ne așteaptă un retur greu, cu meciuri dificile. Dacă obținem puncte multe până în etapa a 6-a, eu spun că promovarea nu ne mai scapă. În tur, în intermediare, ne-a fost foarte greu, pentru că nu aveam toți jucătorii la dispoziție, mulți având serviciu. Am jucat cu juniori, dar și așa am obținut victorii.

„În Liga a IV-a vom continua cu același lot, cu jucători localnici”

Rep.: Veți întări echipa în pauză de iarnă?

- O să aducem doi-trei jucători de valoare până începe campionatul. O să luăm și câteva jocuri amicale, dar nu foarte multe, pentru că mulți dintre jucători lucrează și nu pot veni.

Rep.: Care sunt adversarii la promovare?

- Principalul adversar este Inter Viișoara, chiar dacă a terminat turul pe locul 4. Ciocănești și Lungulețu sunt echipe bune, dar nu cred că intră în calculele promovării. Mai periculoasă mi se pare Unirea Răcari, care practică un fotbal bun.

Rep.: Dacă veți promova, lotul echipei va fi schimbat?

- Lotul echipei va fi format din jucătorii care au dus greul promovării, plus doi jucători cu experiență, care evoluează acum la nivelul Ligii a IV-a. Avem sprijinul Primăriei Bucșani și o să aducem imbunătățiri la terenul de joc. Și în Liga a IV-a vom continua cu același lot, cu jucători localnici.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale