Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.07.2014 00:15

Barajul cu Astra II Ciorani a lãsat urme adânci la Aninoasa


A A

Unde-i adevărul? Cine a vrut și cine n-a vrut?

Unde-i adevărul? Cine a vrut și cine n-a vrut?
La mai bine de o lunã de la barajul pierdut, adevãrul încã nu a ieșit la suprafațã în cazul Aninoasa

❚ Tehnicianul celor de la FC Aninoasa, Remus Gâlmencea, avea să indice, cu nume și prenume, principalii vinovați pentru ratarea obiectivului ❚ Este greu de înțeles și găsit vreo explicație logică la ușurința cu care s-a renunțat la Mirel Matei, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din Liga a IV-a ❚ Atacul lansat de Remus Gâlmencea imediat după baraj a avut ecoul scontat, întrucât în urma declarației oferit reieșea un amănunt interesant: jucătorii nominalizați nu și-ar fi apărat corect șansele din cauza temerilor că dacă Aninoasa ar fi promovat, atunci aceștia urma să fie dați afară ❚ „A încercat să arunce vina asupra jucătorilor. Gândiți-vă de ce a apelat la atacul ăsta. S-ar putea să fie invers. Nu uitați că Gâlmencea nu putea să antreneze sub nici o formă la Liga a III-a”, au indicat o altă versiune surse sub protecția anonimatului

 

COSTIN MIHAI, MĂDĂLIN RĂDUCU


Pe 21 iunie, FC Aninoasa pierdea meciul de baraj cu Astra II Ciorani, disputat la Sf. Gheorghe, cu scorul de 2-1. Atunci, echipa dâmbovițeană era condusă de două ori, însă reușea să lase o urmă de speranță, semnată de golul înscris de Moțoi. Această urmă de speranță era legată de evoluția unor jucători care au alergat mult și s-au zbătut serios pentru victorie.

 

Însă nu a fost de ajuns, deoarece alți colegi au părut oarecum absenți, comițând câteva greșeli. Surprinzător sau nu, erorile urmau să fie taxate imediat după meci, la interviuri, chiar de antrenorul Remus Gâlmencea. Tehnicianul celor de la FC Aninoasa avea să indice, cu nume și prenume, principalii vinovați pentru ratarea obiectivului. Trei nominalizați, toți fundași: Florin Albu, Laurențiu Neagu și Sorin Pahonțu.

 

 

„Victimele” lui Gâlmencea: Neagu și Matei

Ulterior, dintre aceștia, de pe această listă „neagră” doar Laurențiu Neagu a dispărut din echipă. Lui i s-a alăturat Mirel Matei, astfel că și atacantul a avut de suferit. Zilele trecute, Remus Gâlmencea motiva despărțirea de acesta, principala nemulțumire fiind legată de „atitudinea sa din finalul campionatului”. Totuși, este greu de înțeles și găsit vreo explicație logică la ușurința cu care s-a renunțat la unul dintre cei mai valoro și fotbaliști din Liga a IV-a. Situația celorlalți doi, Florin Albu și Sorin Pahonțu, a rămas neschimbată. Fundașul stânga s-a operat la genunci la ligamentele încrucișate, astfel că în turul care urmează nu se poate conta pe el, în timp ce Pahonțu va evolua în continuare la Aninoasa.

 

Cine pe cine acuză?

Atacul lansat de Remus Gâlmencea imediat după baraj a avut ecoul scontat, întrucât în urma declarației oferită reieșea un amănunt interesant: jucătorii nominalizați nu și-ar fi apărat corect șansele din cauza temerilor că dacă Aninoasa ar fi promovat, atunci aceștia urma să fie dați afară. După ce Gâlmencea scăpase „porumbelul” la interviurile de după baraj, unele surse sub protecția anonimatului din jurul echipei au acceptat să explice atacul furibund al tehnicianului cu țintă directă către jucători:

„Nu a fost nimic întâmplător. A încercat să arunce vina asupra jucătorilor. Gândiți-vă de ce a apelat la atacul ăsta, prin care spunea că fotbaliștii n-au tras tare, fiindcă în eventualitatea unei promovări mulți dintre ei urma să-și piardă locul în echipă. S-ar putea să fie invers. Nu uitați că Gâlmencea nu putea să antreneze sub nici o formă la Liga a III-a”.

Declarația este cât se poate de interesantă, întrucât antrenorul de la Aninoasa nu deține decât Licența C, prin care poate antrena doar la juniori și maximul la Liga a IV-a. Din staff-ul tehnic al echipei de lângă Târgoviște mai face parte și Răzvan Toboșaru, care are Licența B. El poate antrena la nivelul eșalonului trei, dar doar ca „secund”.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale