Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.01.2024 00:14

La CJD, proiect major, la un pas mai aproape de realizare:


A A

Undă verde pentru Centura ocolitoare a Găeștiului

Undă verde pentru Centura ocolitoare a Găeștiului

*Consilierii județeni au aprobat studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici și devizul general al acestui obiectiv *„Avem sursa de finanțare, avem contract de finanțare, avem cofinațare din parte CJD. Anul acesta vom lucra efectiv pe centura orașului Găești”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

„Vom intra în istorie pentru că vom face centura orașului Găești”! A declarat în urmă cu puțin timp președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la ședința ordinară a CJD din luna ianuarie 2024, când a avut loc și aprobarea studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții „Drum de legătură pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești”, aprobat pentru finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumelor reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului. A mai spus președintele CJD că, în luna februarie 2024, dacă toate lucrurile merg bine, se va scoate la licitație execuția centurii ocolitoare a orașului Găești.

„Avem sursa de finanțare, avem contract de finanțare, avem cofinațare din parte CJD. Anul acesta vom lucra efectiv pe centura orașului Găești”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan. Pentru realizarea acestui drum de importanță capitală pentru orașul Găești, Consiliul Județean Dâmbovița s-a asociat cu 4 localități, respectiv cu comunele Dragodana, Petrești, Mogoșani și orașul Găești. Caracteristicile principale ale obiectivului, în sinteză, sunt următoarele: drumul are o lungime totală de 47 km, 2 pasaje rutiere însemnând 210 metri liniari, 3 girații la intersecțiile cu drumurile naționale existente pe traseu, valoarea lucrărilor de construcții montaj este de 84 milioane de lei, estimat, din care 80 milioane lei reprezintă cheltuieli eligibile suportate prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”.

Varianta finală a Centurii ocolitoare a orașului Găești are o lungime de 47 km, leagă 3 drumuri naționale începând cu DN 61 pe raza UAT Petrești, se racordează cu DN 7 în zona SC Arctic de la Găești și se finalizează ca destinație pe raza UAT Dragodana la intersecția cu DN 72. ,,Este un drum județean realizat de CJD, nu are niciun merit Primăria Găești, o spun în ședință publică”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Salvați Salvarea!
„Nu rezolvăm problema economică în România crescând taxe”
PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale