Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.07.2024 00:20

Editorial


A A

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)

Cum scandalurile politice fac deliciul românilor, și acum mai dihai când, iată, cuptorul solar le încinge creierii – iar așa-zișilor oameni politici și mai abitir - încă un scandal, agrementat cu hăuliri/huliri… patriotice, nu ar fi, deci, ceva ieșit din comun. Și totuși este, mai cu seamă că a fost provocat de… dania militară pe care România, la ordinul „aliatului strategic” yankeu, a fost nevoită s-o facă Ucrainei.

Și este vorba de faimosul sistem antirachetă „Patriot”, cumpărat pe miliarde de dolari de la „uncle Sam” ca să ne apărăm, nu-i așa, glia strămoșească și neamul care o locuiește, de furia muscălească a țarului Putin. Și cum, deunăzi, la ordinul comandantului suprem Klaus Werner Iohannis, Consiliul Suprem de Apărare a Țării a aprobat, fără să crâcnească, dania, scandalul cu hăuliri/huliri patriotice a explodat cât Casa Poporului.

Unii au acuzat CSAT-ul, în frunte cu herr Iohanis, de înaltă trădare – ba s-a făcut apel și la limbajul juridic, precizându-se că „întrunește toate elementele constitutive” ale unui astfel de trădări -, că am fost lăsați la cheremul taifunului putinist sărind în ajutorul Kievului mereu nerecunoscător față de români, care și-au dat și cămășile de pe ei de la începutul războiului, bașca că-și bate joc de consângenii noștri din teritoriile luate cui japca de la România de „căpcăunul roșu” Stalin și date Ucrainei, alții că sistemul a fot plătit din banii contribuabilului mioritic, așadar au fost aruncați pe apa Niprului, dar și mai rău de atât este faptul că țarul a fost întărâtat și mai cumplit împotriva noastră.

 

(va urma)

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
„Reziștii” nu înțeleg că sunt pe făraș...
Remco în Schepdaal
Rolul concesiilor strategice în construcția europeană
Descrețirea inovației (II)
Descrețirea inovației (I)
"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale