Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.08.2014 00:05

PAS Pucioasa - FC Aninoasa 0-1 (0-0)


A A

Un gol norocos

Un gol norocos
PAS Pucioasa a pierdut dramatic în fața campioanei FC Aninoasa

DUMITRU CIOBANU

 


 

Stadionul „Dumitru Popescu-Tică”. Spectatori: 100. A marcat: Rusu (88). Șuturi spre poartă: 2-6. Șuturi pe spațiul porții: 1-3. Cornere: 0-8. Au arbitrat: Ionut Iugulescu 7,5 - Dumitru Savu 7,5, Mihaela Radu 7,5. Observator AJF: Dan Harea.

Pucioasa: Grigore - Cârlan, Jianu, B. Nicolae, Savin - Mihăilescu - Bădescu, Păduraru(c), Pencea, Iosub (75 Ionescu) - Vasile (63 Petrescu). Antrenor: Cristi Duță.

Aninoasa: I. Niculae (c) - Al. Maican (77 Vasiloiu), Tudose, Pahonțu, V. Niculae - Rusu, Constantinov (69 Nedelcu), B. Matei, Diță - I. Maican (90 Florea) – Moțoi. Antrenor: Remus Gâlmencea.

Contrar așteptărilor, primul atac a fost inițiat de localnici, încheiat însă cu luftul lui Bădescu, la marginea careului mic, în unghi față de poarta adversă (4). A urmat replica oaspeților, prin Diță, care a urmărit o pasă lungă, dar șutul a fost prea slab spre a-l învinge pe Grigore (6). Tot ei au mai avut două momente la poarta localnicilor, până la sfârțitul primei părți: șut de la distanță I. Maican și deviere in extremis a lui Grigore în corner (20), centrare de pe dreapta Rusu, însă acelasi I. Maican a ratat întâlnirea cu mingea (40). Prin urmare, scorul pauzei a fost surprinzător.

Inspirația lui Rusu

Dojeniți în pauză, fotbaliștii campioni încă, nu toți, au forțat golul odată cu repriza secundă, în două etape: în minutul 56, un-doi Constantinov – Moțoi, ultimul s-a grăbit și a trimis mingea mult peste poartă (56), apoi în minutul 88 când au avut norocul golului. Între aceste minute, atacantul puciosean Vasile, scăpat dintr-un clinci cu mingea la picior, a trimis singura minge pe poarta adversă, cu șpițul, de la distanță (60), iar Cârlan, fundaș lateral, a înaintat cu mingea la picior, dar, la marginea careului mare, s-a încurcat în ea (74). Mai rămăseseră două minute de joc și nimeni nu a intuit finalul.

El a fost determinat de legile fotbalului. Oaspeții, în criză de timp, au împins localnicii în propriul teren, dorind golul. În minutul amintit mai sus, pe atac, ei au beneficiat de un avantaj, mingea a planat câtva timp la margine și în interiorul careului mare, la o deviere în lateral a atins pământul, iar Rusu, inspirit, a șutat spre poartă, balonul a prins o denivelare și a poposit în poartă.

Bucuria Aninoasei a fost mai puternică decât ar fi câștigat barajul!

Statistic, oaspetii au cifre în plus, însă jocul în sine a avut încă multe carențe. De moment însă au uitat că golul a fost mai mult norocos și puțin ajutat. Carența de referință este faptul că echipa nu are o coerență tactică, toată evoluția axându-se în principal pe individualități: Moțoi, Diță, I. Maican, B. Matei sau mai nou Rusu. Echipa pucioseană, deși a avut o alcătuire incompletă, meciurile intermediare au neajunsurile lor, a dat o replică viguroasă unei adversare care probabil vrea să repete barajul. Chiar dacă a pierdut dramatic, atitudinea sportivă le este curată.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale