Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.07.2024 00:15

La prima probă scrisă,


A A

Un elev din Dâmbovița, eliminat de la Bacalaureat

Un elev din Dâmbovița, eliminat de la Bacalaureat

Un singur elev din județul Dâmbovița a fost eliminat de la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, după ce a fost prins în posesia unui telefon mobil în timpul testului. Incidentul a avut loc la Centrul de examen organizat la Liceul Teoretic „Ion Ghica” din Răcari.

Potrivit reprezentanților centrului de examen, elevul a fost depistat de supraveghetori în timp ce avea asupra sa telefonul mobil, încălcând astfel regulamentele stricte care interzic deținerea dispozitivelor electronice în sala de examen. Potrivit regulilor Ministerului Educației, elevul a fost imediat eliminat din examen, pierzând astfel dreptul de a mai participa la sesiunile curente ale Bacalaureatului.

Elevul eliminat din examen nu își poate recunoaște, în sesiunile viitoare, notele obținute la probele promovate anterior eliminării sau la probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Practic, candidatul este considerat nepromovat la Bacalaureatul din 2024 și pierde dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale acestui examen.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

674 de candidați au susținut proba scrisă la titularizare
Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște
Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA
Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”
Festivalul „Peștera-Padina”
Meditație la Duminica Sfinților Români


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale