Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2017 00:10

Președintele AJF Dâmbovița nu ar mai candida


A A

Tudor Emil ar vrea să renunțe

Tudor Emil ar vrea să renunțe
După 25 de ani de domnie la AJF Dâmbovița, Tudor Emil e pe punctul de a ceda puterea

❚ „S-au adunat foarte multe în toți acești ani, care au afectat starea de sănătate a omului. Nu s-ar mai vedea rezistând într-un asemenea stres încă aproape cinci ani”, ne-au transmis tot mai multe surse din anturajul președintelui AJF Dâmbovița ❚ Într-un asemenea scenariu, Septimiu Burtescu ar deveni favorit la alegerile din toamnă, însă mai depinde și de opțiunea lui Cristian Catană. Cât îl privește pe Costel Badea, este privit ca un outsider

COSTIN MIHAI


 

Am intrat în anul alegerilor pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, pentru care și-au anunțat candidatura Septimiu Burtescu și Constantin Badea. Poziția îi face cu ochiul și lui Cristian Catană, care a recunoscut că sunt șanse să intre în cursă, urmând să ia o decizie abia la vară. E posibil să mai apară și alți candidați, însă întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de intențiile președintelui în funcție, Tudor Emil. Conform ultimelor reglementări ale Federației Române de Fotbal, Tudor ar mai avea dreptul la un singur mandat, din motive ce țin de vârstă. Dar va mai candida? A depășit 65 de ani și s-a pensionat deja din postura de metodist în cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița.

Se apropie retragerea

Tot mai multe surse din anturajul lui Tudor Emil, președinte al AJF Dâmbovița de aproximativ 25 de ani, ne-au transmis că acesta este foarte aproape de decizia renunțării. „S-au adunat foarte multe în toți acești ani, care au afectat starea de sănătate a omului. Nu s-ar mai vedea rezistând într-un asemenea stres încă aproape cinci ani. A scăzut mult și calitatea arbitrajelor, Poliția și Fiscul au devenit interesate de contabilitatea asociației, sunt probleme mari la comisii, sediul a fost și el transferat, iar tot mai mulți reprezentanți de echipe au început să se revolte. Foarte probabil, este ultima perioadă pe care domnul Tudor o petrece la AJF”. Într-un asemenea scenariu, Septimiu Burtescu ar deveni favorit la alegerile din toamnă, însă mai depinde și de opțiunea lui Cristian Catană. Cât îl privește pe Costel Badea, este privit ca un outsider.

Comentariul unui fost arbitru

Un fost arbitru de nivel județean, Adrian Albu, a transmis un comentariu interesant la un articol publicat de cotidianul nostru săptămâna trecută, privind zona contabilă a asociației. „Am discutat cu un contabil cu experiență și o Asociație Județeană de Fotbal poate funcționa în partidă simplă. Pentru a fi obligați să depună bilanț trebuie să funcționeze ca Societate cu Răspundere Limitată (SRL), Societate pe Acțiuni (SA) sau Organizație Non-Profit (ONG) și cred că nu se aplică niciuna dintre forme de funcționare pentru AJF Dâmbovița. Dovada cheltuielilor se face sub tipul societăților comerciale tip Întreprindere Individuală. Se folosesc două rapoarte, cheltuieli și încasări, iar la final de an se depune o declarație, prin care se stabilește suma datorată către stat”. Și unde este această declarație? Pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice nu apare nimic în dreptul AJF Dâmbovița.

P.S. Site-ul GSP a publicat o anchetă cu acuzații extrem de grave la adresa mai multor arbitri dâmbovițeni.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de damage la 27.01.2017 10:48

Sunt curios dacă lui Catană îi va crește brusc părul la venirea din concediu.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer
Urban Titu, un nou pas spre titlul județean
Înfrângere dură în meciul decisiv
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale