Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.07.2024 00:14

Municipiul a atras sume mult mai mari decât orașele concurente


A A

Târgoviștea, campioană națională la fonduri europene

Târgoviștea, campioană națională la fonduri europene

*„Sunt date care confirmă o muncă asiduă de ani de zile și confirmă o echipă care a înțeles traiectoria corectă a orașului nostru”

 

Un motiv în plus de bucurie pentru târgovișteni! Orașul lor este campion la nivel național la atragerea fondurilor europene. Datele oficiale ale Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene arată că municipiul Târgoviște se află pe PRIMUL LOC la nivel național într-un CLASAMENT AL FONDURILOR EUROPENE (proiecte eligibile) raportate la numărul de locuitori, cu peste 33.000 lei/locuitor, de aproape 3 ori mai mult în comparație cu următorul clasat! Meritul aparține conducerii administrației locale târgoviștene care a știut să managerieze cu succes atragerea finanțărilor europene în fosta Capitală a Țării Românești.

„Este un subiect important, asupra căruia am insistat și vreau să insist, pentru că face parte din rețeta transformării orașului nostru în ultimii 10 ani. Avem o valoare totală a proiectelor eligibile de 2,2 miliarde lei (!), peste orașe precum Sibiu, Oradea, Timișoara sau Constanța. Raportul valorii proiectelor / numărul de locuitori face din Târgoviște CAMPION NAȚIONAL, peste Iași, Cluj și celelalte.

Sunt date oficiale, fără nicio intervenție din partea noastră. Sunt date care confirmă o muncă asiduă de ani de zile și confirmă o echipă care a înțeles traiectoria corectă a orașului nostru. Tot ce vedem în jurul nostru se regăsește în cifrele de mai sus. Altfel, ne vedem în continuare de treabă. Avem (încă) același entuziasm ca la început și o motivație suplimentară: să fim continuu cei mai buni”, a transmis ieri primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale