Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.07.2024 00:17

Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit...


A A

Tabere de vară pentru tineri implicați în misiunea Bisericii

Tabere de vară pentru tineri implicați în misiunea Bisericii

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviștei a organizat în perioada 1-5 iulie 2024, la Centrul Cultural-Misionar de la Mânăstirea Peștera Ialomiței, două tabere la care au participat 38 de tineri care s-au remarcat în activitățile catehetice parohiale ori prin rezultatele obținute la Olimpiada Națională de Religie și la Olimpiada Națională Interdisciplinară de Limba și Literatura Română și Religie „Cultură și spiritualitate românească”.

Însoțiți de preoții și profesorii coordonatori și îndrumați de Pcuv. Arhim. Calinic Dandu, starețul Mănăstirii Peștera, tinerii au îmbinat rugăciunea și dialogurile duhovnicești cu diferite activități cultural-educative și recreative: plimbare cu telecabina, foc de tabără, concursuri cu premii la patinoar, jocuri și ateliere de creație, vizitarea Peșterii Ialomiței și a monumentelor naturale ale Bucegilor – Lacul Bolboci, Sfinxul și Babele.

Arhiepiscopia Târgoviștei oferă anual tabere de vară tinerilor merituoși, ca modalitate concretă prin care Biserica apreciază și susține performanța în educație, dar și ca recompensă și încurajare a tinerei generații de a se implica pro-activ în programele catehetice parohiale și în cadrul orei de Religie, ca mărturie publică a valorilor perene cultivate de credința creștină, ce oferă întotdeauna autentice repere în viața de familie și în societate.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei


 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale