Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.10.2014 00:20

Așa nu se mai poate!!!


A A

Sunteți o rușine! Demisia!

Sunteți o rușine! Demisia!
Ei sunt responsabili: Nicu Croitoru, Sică Bârdeș, Cosmin Lunescu și Marcel Ghergu

❚ “Jurnal de Dâmbovița” solicită demisia de urgență a celor care au transformat Chindia dintr-un brand în cea mai mare dezamăgire a Ligii a III-a! ❚ Onorabil ar fi să plece toți cei din staff-ul tehnic și din conducerea executivă, care se fac responsabili de această umilință. Să plece Nicu Croitoru! Să plece Sică Bârdeș! Să plece Cosmin Lunescu! Să plece chiar și Marcel Ghergu! ❚ Jucătorii, antrenorii și conducătorii Chindiei au fost chemați ieri la Primăria Târgoviște, pentru a da explicații asociaților. Mai precis primarului interimar Ciprian Prisăcaru și administratorului public al județului, Alexandru Oprea. Numai că și ultimii doi ar trebui să dea explicații, deoarece ei au stabilit conducerea tehnică și administrativă ❚ Croitoru, Bârdeș și Lunescu au fost impuși de Prisăcaru, lucru recunoscut și de ziariștii apropiați primarului interimar, iar Ghergu a fost dorit și de reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița. Logic că nu s-a luat măsuri cu niciunul dintre ei, cine să ia, Ciprian Prisăcaru? Doar sunt “oamenii” lui ❚ “Problema e la jucători: lipsă de atitudine și foarte multe greșeli personale”, a și găsit Prisăcaru vinovații. Nu e așa, domnule primar interimar, problema e la antrenorii pe care i-ai livrat la pachet Chindiei. Dacă ții așa de tare la ei, ia-i la Kinderul familiei, însă nu ne mai obliga să le plătim noi salariile la Chindia, din bani publici, pentru a distruge echipa și orice obiectiv impus!

 

COSTIN MIHAI


Egal la Afumați (2-2), după ce s-a condus cu 2-0. Egal la Vișina Nouă (2-2), după ce s-a condus cu 2-0. Înfrângere la Concordia II Chiajna (2-3) și înfrângere la Sporting Roșiori (1-2). Acestea sunt rezultatele înregistrate de Chindia în deplasare în Seria C3. Nicio victorie obținută pe teren străin, în fața unor echipe comunale, satelit sau nou promovate.

 

Urban Titu a bătut și la Vișina Nouă, dar și la Chiajna II. Până și FCM Târgoviște are o victorie afară, la Podari. Numai Chindia e “echipa păcii”, nu bate pe nimeni, ba mai și pierde pe teren propriu cu SCM Pitești (0-1). Ce spune clasamentul? Locul 8-9, alături de Inter Clinceni, trei înfrângeri în opt meciuri, minus în ierarhia adevărului, 11 goluri primite, iar Urban și FCM deasupra în clasament. Sunt cifre de coșmar, cifre rușinoase pentru un brand fotbalistic, ajuns o mare dezamăgire.

 

În acest moment, Chindia își bate joc de numele municipiului Târgoviște, de minunații ei suporteri și de banii publici pe care îi înghite fără niciun rost. Onorabil ar fi să plece toți cei din staff-ul tehnic și din conducerea executivă, care se fac responsabili de această umilință. Să plece Nicu Croitoru! Să plece Sică Bârdeș! Să plece Cosmin Lunescu! Să plece chiar și Marcel Ghergu!

 

Prisăcaru, ia-ți antrenorii de la Chindia!

Jucătorii, antrenorii și conducătorii Chindiei au fost chemați ieri la Primăria Târgoviște, pentru a da explicații asociaților. Mai precis primarului interimar Ciprian Prisăcaru și administratorului public al județului, Alexandru Oprea. Numai că și ultimii doi ar trebuie să dea explicații, deoarece ei au stabilit conducerea tehnică și administrativă.

 

Croitoru, Bârdeș și Lunescu au fost impuși de Prisăcaru, lucru recunoscut până și de ziariștii apropiați primarului interimar, iar Ghergu a fost dorit și de reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița. Logic că nu s-a luat măsuri cu niciunul dintre ei, cine să ia, Ciprian Prisăcaru? Doar sunt “oamenii” lui.

“Problema e la jucători: lipsă de atitudine și foarte multe greșeli personale”, a și găsit Prisă vinovații.

Nu e așa, domnule primar interimar, problema e la antrenorii pe care i-ai livrat la pachet Chindiei. Dacă ții așa de tare la ei, ia-i la Kinder-ul familiei, însă nu ne mai obliga să le plătim noi salariile la Chindia, din bani publici, pentru a distruge echipa și orice obiectiv impus. Cât despre Sică Bârdeș, dacă mai rămâne mult, acest club va avea soarta Avântului Produlești.

 

Nici jucătorii nu-i mai vor

“Le-am blocat salariile jucătorilor, până vom reveni pe primele trei locuri”, ne-a anunțat președintele Marcel Ghergu, în schimb a recunoscut că zilele trecute le-a achitat inclusiv salariul pe luna septembrie. Iar diferența de podium e numai de patru puncte, la fel și de liderul FC Afumați, deci încă se mai poate. Dar nu cu antrenori marca Kinder, precum Croitoru, Bârdeș sau Lunescu. Echipa nu mai poate să joace sau nu mai vrea să joace, e clar că fotbaliștii vor un alt staff tehnic.

“Știți când facem noi antrenamente? După ce își termină Croitoru orele de profesor la Nucet. Vă vine să credeți în ce hal a ajuns echipa asta? Să stăm să iasă Nicu de la ore? Cât despre Sică, pe unii ne umilește în ultimul hal, știe că nu va fi dat niciodată afară de Prisăcaru și de Țuțuianu. Marii antrenorii ne-au pregătit așa de bine, încât ni se taie picioarele după minutul 60”.


Neperformanți, fricoși, piloși

Marcel Ghergu și Nicu Croitoru au apărut o singură dată în fața jurnali știlor, la conferința de presă în care s-au prezentat singuri și în care s-au făcut de râs. De atunci nu au mai organizat niciuna, asta pentru că se tem de reacția dură a ziariștilor, în special antrenorul. Pe vremea lui Porumbacu, erau și câte două conferințe de presă săptămânal, însă la Chindia nu mai există nici măcar un ofițer de presă. Cum nu există nici medic, nici maseur, în schimb s-au făcut angajări în familie.

 

Nu e deloc prematură schimbarea antrenorilor, domnule Prisăcaru, e deja târziu, dați-i afară cât nu este prea târziu! Vorbim despre Chindia Târgoviște, cea mai titrată, dar și cea mai bogată echipă din Seria C3. Lăsați vrăjeala pentru campania electorală, la fotbal se mai pricep și alții, nu doar protejații de partid. Solicităm demisia tuturor! Să plece DE URGENȚÃ antrenorii Croitoru, Bârdeș, Lunescu, dar și președintele Ghergu! Nici asociații nu și-au desemnat cei mai capabili reprezentanți, ba chiar și ei ne iau la mișto. Atenție, pe banii noștri!

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de xxx la 20.10.2014 12:54

Hai în județeană că acolo este de noi:onoare, promoție ! Dacă așa se vrea...Dați-i afară pe toți neisprăviții ăștia și jucați cu juniorii ! Mai încredere ai în niște copii decât în aiuriții ăștia care își dau gol singuri !!!
Afară cu toții !


Trimis de PAUL la 20.10.2014 12:49

Sa-mi spune si mie cineva daca tot nu se mai vrea performanta sau promovare sau cum vreti voi sa-i spunem antunci de ce l-au mai schimbat pe Dumitrescu ??? L-am injurat anu trecut ca nu a promova s-au ''NU SI-A INDEPLINIT OBIECTIVUL''.Ok.Dar adu frate pe cineva care sa-l indeplineasca.L-au dat afara sa-l aduca pe Croitoru !!!???Voi glumiti ??
Croitoru sa faca ce ?? Chiar nu are nici o logica.Orice ganduri ai cu echipa de intinerire,jucatori autohtoni,promovare de juniori,etc e mai capabil Dumitrescu de 100 de ori decat Croitoru.Are experienta ani de zile in Ligile 1 si 2.A antrenat jucatori de valoare cum e si 'cumatrul' Reghencampf,Mutu si alti.Pe cine a antrenat Croitoru ? Ce experienta are Croitoru ? Antrenor la Titu 12 ani.Asta este alegerea celor care conduc clubul de fotbal Chindia.FELICITARI !


Trimis de Gore la 20.10.2014 10:25

Incredibil jucatorii, antrenorii si presedintele sunt cu salariile la zi!! Si ce salarii! Sa le fie rusine pentru rezultatele si pozitia din clasament. Nu se poate asa ceva! Principalul vinovat il gasesc pe Prisacaru care a facut alegerile cele mai neinspirate, dupa care unii jucatori care pur si simplu ii sfideaza pe antrenori si presedinte. Un antrenor Croitoru foarte modest, cu un CV mult sub o parte din jucatori (comparatie ca fotbalist) si un presedinte Ghergu, care nu se poate impune in fata jucatorilor datorita "bubelor si defectelor" pe care le are! JUCATORII STIU!!


Trimis de RJT la 20.10.2014 10:23

Eu cand va spuneam anu' trecut ca nu se vrea nici o performanta nu m-a crezut nimeni.A tremurat Tutuianu anu trecut,cand era pe primul loc echipa, de frica sa nu promoveze in Liga 2.Presimt o lupta pentru evitarea retrogradarii,iar dupa alegeri,o desfiintare a clubului Chindia Targoviste.


Trimis de Vio la 20.10.2014 09:18

Ce rusine! Ce umilinta! Cum sa faci performanta cu cel mai slab cuplu presedinte-antrenor care au trecut prin curtea Chindiei, Ghergu -Croitoru! DEMISIA!


Trimis de Darin la 19.10.2014 17:22

Banuiesc ca daca stai sa bei printre toate carciumile de prin oras pana la 4-5-dimineata nu ai cum sa ajungi altfel la antrenament decat mahmur(intamplator m-am impiedicat de el) nu vorbesc din auzite.


Trimis de Stan la 19.10.2014 15:47

O rusine mai mare nici ca se putea. Nu numai aceasta publicatie va cere demisia si noi suporterii va cerem sa plecati pentru a face loc unor oameni de valoare, onesti si adevarati profesionisti. Cum poti sa le ceri disciplina jucatorilor sau antrenorilor cand tu esti cel mai mare parior, blatist, pacanele, inselatorie si multe ale practici murdare. Eu totusi raman la parerea ca pestele de la cap se impute!!!


Trimis de Grasu la 19.10.2014 15:21

Daca jucatorii vin ametiti la antrenamente si exista tensiune si scandal in vestiar, atunci care mai este rolul presedintelui Ghergu si al antrenorilor? Este inadmisibil "ce se intampla" in vestiarul Chindiei si Ghergu sa nu i-a nicio masura impotriva celor vinovati.


Trimis de anonim la 19.10.2014 13:51

Ar trebui sa defilam in aceasta serie mediocra unde nu vrea sa promoveze nimeni !!! Este strigator la cer ce noroc am avut de aceasta data si noi nu vrem nimic !!! Sezonul trecut ne-am lamentat ca nu avem valoare in fata Fortunei, desi am terminat la egalitate de puncte !!! Acum, nu vrem performanta ca nu avem bani !!! Tinem la conducerea echipei niste oameni fara valoare, studii s.a.m.d.Dati-i afara domilor manageri ai acestui club, nu vedeti ca ne prabusim in judeteana ???
Daca nu aveti bani de antrenori valorosi, aduceti-l inapoi macar pe Dumitrescu, daca mai vrea si el bineinteles...Oricum sunteti slabi la capitolul management, nu stiu cum ati putut promova acolo ??? Ne bucuram chiar ca suntem la 4 puncte de acest asa spus lider !!! Care lider domnilor ??? Este vreun lider in aceasta serie submediocra !!! Pacat de pomana care ni se face...


Trimis de sd la 19.10.2014 13:38

Macar Porumbelu' cumpara meciuri...si tot facea ceva..astia vor ca tot bugetul sa se duca in buzunarele lor...


Trimis de Darin la 19.10.2014 12:23

Mai vin jucatorii beti la antrenamente? cherchez mai joaca la targoviste?


Trimis de Geo la 19.10.2014 02:55

Dupa ce ca a incaput pe mana unor incompetenti, Chindia a ajuns bataia de joc a unor echipe de ras precum Visina, Afumati, Chiajna, Rosiori, etc. Fratilor ne ducem de rapa! Suntem varza!


Trimis de Dumi la 18.10.2014 20:38

Ce rusine! Ce bataie de joc! Ce nesimtire! DEMISIA! Tutianu, Boriga sau Oros, schimbati ceva urgent pana nu este prea tarziu! O asemenea umilinta nu a mai trait de mult Chindia! Am ajuns sa-l regretam pe Porumbelu' si pe Dumitrescu!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale