Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.07.2024 00:16

Conducerea CJD, alături de pasionații de robotică de la Colegiul Național „Constantin Carabella” din Târgoviște


A A

Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA

Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA

*Tinerii vor pleca în SUA, unde vor participa la două competiții internaționale. *Plecarea peste ocean a fost finanțată de Consiliul Județean Dâmbovița

 

Elevii echipelor de robotică ale Colegiului Național „Constantin Carabella” au fost primiți ieri de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, cu câteva zile înaintea plecării lor în SUA, unde vor participa la două competiții internaționale. Plecarea peste ocean a fost finanțată de Consiliul Județean Dâmbovița, mai ales după rezultatele remarcabile obținute până acum de acești tineri talentați pasionați de robotică.

În California, pe 14 iulie, echipele Black Phantoms și Under Construction vor avea primul concurs, „Lobster Cup International”, unde România va fi reprezentată de cele două echipe ale Colegiului „Carabella”. A doua competiție, „Chicago Robotics Invitational”, va avea loc între 19 și 21 iulie, la care sunt înscrise 40 de echipe, 9 din România și 31 din SUA.

„Tinerii lucrează intens alături de profesorii lor coordonatori, sunt susținuți de părinți, iar eforturile lor trebuie să fie sprijinite în egală măsură și de noi.  Mă bucur că, din bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, am reușit să contribuim financiar la deplasarea peste ocean a acestor tineri pasionați de robotică, tineri care ne arată cât de mult potențial există în județul Dâmbovița!  Așadar, le urăm succes membrilor echipelor „Black Phantoms” și „Under Construction”: Anton Rareș-Andrei, Bobirică George Emil, Brumă Vlad Ionuț, Cicani Alexandru Ștefan, Ionescu Maria Cătălina, Rușanu Teodor Daniel, Riza Aris George, Ion Rareș Nicholas, Barbu Gabriela Bianca, Trandafir Victor Andrei, Radu Teodor Mihai, Radu Mihai Rareș și Stoica Andrei Casian!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Astăzi are loc Examenul Național pentru Definitivare
Licee dâmbovițene, rezultate de top la Evaluarea Națională
Școli din Dâmbovița, în Competiția Națională „Școală Europeană”
Școli din Dâmbovița, în Competiția Națională „Școală Europeană”
674 de candidați au susținut proba scrisă la titularizare
Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale