Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.04.2015 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Solicit demiterea de urgență a președintelui Iugulescu!

Solicit demiterea de urgență a președintelui Iugulescu!

COSTIN MIHAI

 


 

După 38 de luni de stres extrem, în care am câștigat la toate instanțele, miercuri am primit și decizia finală în cazul procesului intentat de Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, prin președintele Ciprian Iugulescu. Înalta Curte de Casație și Justiție, prin Decizia nr. 966, a respins ca nefondat recursul declarat de reclamanți împotriva Deciziei nr. 1327 din 18 noiembrie 2014 a Curții de Apel Ploiești.

Decizia este irevocabilă, iar CSM Târgoviște și Iugulescu Ciprian George sunt obligați să plătească trustului Artpress și cheltuielile de judecată în recurs. Sunt tare curios să văd cine ne va achita această sumă, clubul, iarăși din bani publici, sau președintele Iugulescu? Sunt la fel de curios să aflu și părerea primarului interimar Cristian Stan, jurist de meserie, pe marginea subiectului.

Reamintesc că ni s-au solicitat daune morale în valoare de 5 miliarde lei vechi (!!!), din care 4,5 miliarde ar fi trebuit să ajungă la președintele Iugulescu (!!!). Pentru ce? Chiar dacă băieții ăștia obraznici au plătit cu sute de milioane din bani publici (!!!) una dintre cele mai puternice case de avocatură din București, victoria a venit pe linie pentru noi, în ordine Tribunalul Dâmbovița, Curtea de Apel Ploiești, aici de două ori, și apoi Înalta Curte de Casație și Justiție. Adică toate acestea ne-au dat dreptate, considerând că fiecare articol scris de noi a fost corect până la ultimul cuvânt.

,,Jurnal de Dâmbovița” nu a făcut altceva decât să sesizeze anumite aspecte legate de cheltuirea banului public la Clubul Sportiv Municipal. Atenție mare, un ziar privat a apărat interesul public, în condițiile în care instituțiile plătite să facă asta nu au părut interesate. Victoria finală e tare dulce, dar cum rămâne cu cei peste trei ani de disconfort, de șantaj emoțional, de amenințări și de presiuni? Nu am răspuns cu bâta la bâtă, iar dreptatea nu am făcut-o noi, ci justiția, singura în măsură să stabilească asta.

Acum, când a apărut și decizia finală, înseamnă că președintele CSM Târgoviște a implicat degeaba clubul într-o proces foarte scump, susținut din banii publici. PENTRU ASTA, DAR ȘI PENTRU MULTE ALTELE, SOLICIT DEMITEREA DE URGENȚĂ A PREȘEDINTELUI IUGULESCU CIPRIAN GEORGE! Acest om nu mai merită să conducă un club căruia i-au fost alocate din banii târgoviștenilor 21 de miliarde în numai trei luni (!!!) și peste 260 de miliarde în ultimii trei ani (!!!). Aștept o reacție corectă din partea noului executiv al Primăriei Târgoviște, care are datoria să demonstreze că este drept și eficient. Voi reveni, mai am foarte multe de scris pe un subiect care merită inclusiv o mediatizare la nivel național.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale