Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.06.2015 00:07

"Aș dori din partea președintelui o mai bună comunicare cu membrii Consiliului Director"


A A

Semnalul viceprimarului Bozieru către Marcel Ghergu

Semnalul viceprimarului Bozieru către Marcel Ghergu
Viceprimarul Cosmin Bozieru îi aduce primele reproșuri în mod public președintelui Chindiei, Marcel Ghergu

❚ „Președintele Chindiei trebuie să înțeleagă faptul că deciziile se iau în cadrul Consiliului Director. Acolo sunt oameni desemnați de către Primăria Târgoviște și Universitatea Valahia, care ar aduce plus valoare clubului, dacă ar fi consultați mai mult. Nu e în regulă să iei decizii de unul singur, câteodată să pot întoarce împotriva ta”, a transmis Cosmin Bozieru ❚ Consiliul Director al clubului Chindia este compus din președintele Marcel Ghergu, vicepreședintele Cătălin Furtună și secretarul Constantin Pehoiu, ultimii doi propuși aici de Primăria Târgoviște și, respectiv, de Universitatea Valahia. Furtună nu se află în cele mai bune relații cu Ghergu, cei doi jignindu-se puternic la petrecerea promovării ❚ „Eu am comunicat în permanență cu toată lumea, inclusiv cu reprezentanții Primăriei Târgoviște, informându-i exact despre tot ce petrece la club. Am înțeles mesajul domnului viceprimar Bozieru, iar de aici înainte o să fac mai multe și în acest sens”, a fost răspunsul președintelui Marcel Ghergu

COSTIN MIHAI

 


 

Prezență numeroasă vinerea trecută la Adunarea Generală a Asociaților de la AFC Chindia, găzduită de Sala Mică a Consiliului Județean Dâmbovița. Au participat la discuții Adrian Țuțuianu, Adrian Dumitru și Carmen Igescu, președintele, vicepreședintele, respectiv directorul economic al CJD, administratorul public al județului, Alexandru Oprea, alături de reprezentanții Primăriei Târgoviște, Cristian Stan (primar interimar), Cosmin Bozieru (viceprimar) și Dana Popa (director economic). Din partea clubului a fost prezent președintele Consiliului Director, Marcel Ghergu.

Datoriile clubului, de peste 14 miliarde, vor fi plătite din bani publici

„Cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost acela al stingerii datoriilor către bugetul consolidat de stat. Trebuie precizat că datoriile nu sunt făcute pe perioada mandatului domnului Ghergu și a actualului Consiliu Director. S-a convenit ca la rectificarea bugetară din luna iulie, atât CJD, cât și Primăria Târgoviște să contribuie la stingerea acestor datorii, pentru că sunt anumite impedimente legate de finanțarea cluburilor cu astfel de probleme. De asemenea, s-a convenit ca în Liga a II-a să se meargă pe același buget. Nu s-au luat în calcul eventuale transferuri, o să continuăm acest proiect cu localnici și tineri. Obiectivul este acela de menținere în Liga a II-a”, a transmis viceprimarul Cosmin Bozieru, confirmat de primarul interimar Cristian Stan. „Prin rectificare bugetară urmează să fie achitate sumele în vedere achitării datoriilor la bugetul de stat”.

În acest moment, datoriile totale ale clubului Chindia depășesc suma de 14 miliarde.

Statutul clubului trebuie respectat

Pentru prima dată de când Marcel Ghergu a preluat șefia clubului Chindia, cineva din rândul asociaților a ieșit public cu nemulțumiri la adresa lui.

„Aș dori din partea domnului președinte Marcel Ghergu o mai bună comunicare cu membrii Consiliului Director. Trebuie să înțeleagă faptul că deciziile se iau în cadrul Consiliului Director. Acolo sunt oameni desemnați de către Primăria Târgoviște și Universitatea Valahia, care ar aduce plus valoare clubului, dacă ar fi consultați mai mult. Nu este ca un reproș, poate să o ia ca pe un sfat. Nu e în regulă să iei decizii de unul singur, câteodată se pot întoarce împotriva ta. Conform Statutului, Consiliul Director conduce clubul Chindia. Sunt sigur că aceste lucruri se vor remedia. Am avut o discuție particulară cu domnul Ghergu, în care i-am expus aceste impedimente, care eu consider că nu ar trebui să existe”, au fost reproșurile aduse lui Ghergu de viceprimarul Bozieru, fără a fi împărtășite și de primarul interimar Cristian Stan. „Asta e o problemă internă a clubului, dar președintele Chindiei a comunicat cu Primăria”.

Chiar dacă Marcel Ghergu a avut un sezon cu performanțe la Chindia, trebuie să respecte Statutul clubului. Cei dinaintea lui nu au făcut-o și au plătit, fiind îndepărtați din funcții.

Ghergu și Furtună s-au jignit puternic

Consiliul Director al clubului Chindia este compus din președintele Marcel Ghergu, vicepreședintele Cătălin Furtună și secretarul Constantin Pehoiu, ultimii doi propuși aici de Primăria Târgoviște, respectiv de Universitatea Valahia. Dacă Titi Pehoiu este o prezență mai degrabă onorifică în această formulă de Consiliu Director, Furtună nu se află în cele mai bune relații cu Ghergu. Cei doi s-au jignit puternic la petrecerea promovării, tocmai pe motivul că președintele ia deciziile de unul singur și nu în cadrul Consiliului Director.

„Nu este chiar așa. Eu am comunicat în permanență cu toată lumea, inclusiv cu reprezentanții Primăriei Târgoviște, informându-i exact despre tot ce petrece la club. Am înțeles mesajul domnului viceprimar Bozieru, iar de aici înainte o să fac mai multe și în acest sens”, am prezentat și răspunsul președintelui Marcel Ghergu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale