Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.07.2024 00:12

Se întâmplă lucruri frumoase la Voinești


A A

Satul Suduleni are propria monografie

Satul Suduleni are propria monografie

Satul Suduleni din comuna Voinești are propria monografie, lucrare care reflectă cu multă acuratețe istoria acestei comunități de oameni harnici și gospodari! Cartea a fost scrisă cu multă migală, dar și cu dragoste de aceste plaiuri frumoase de către  profesorul Alexandru Coman care a publicat în acest an „File de monografie din istoria satului Suduleni”.  De această lucrare, apărută relativ recent, este foarte mândru primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț care are numai cuvinte de laudă la adresa autorului. 

„Felicitări! Comunitatea locală se mândrește cu asemenea personalități! În anul 2014, domnul profesor Iulian Oncescu scria monografia satului Oncești, iar în acest an, domnul profesor Alexandru Coman publica „File de monografie din istoria satului Suduleni”. Ne mândrim cu aceste personalități ale comunei noastre și vă promitem că veșnic vom fi recunoscători pentru faptul că istoria unei comunități locale nu trebuie uitată niciodată. Cu respect deosebit”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

Acesta a fost reales recent în funcție cu un scor zdrobitor, de 92%, fapt care arată că oamenii din Voinești sunt foarte mulțumiți de activitatea primarului lor care este în slujba comunității locale de 16 ani.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale