Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.08.2019 00:08

Primarul Cristian Stan, mesaj pentru participanții la Cupa Cartierelor


A A

"Să vedeți fiecare meci ca pe o sărbătoare"


* Complexul Turistic de Natație Târgoviște va găzdui și anul acesta Cupa Cartierelor la fotbal, eveniment din cadrul manifestărilor Zilele Cetății. Ediția 2019 se preconizează cea mai puternică dintre toate, anunțându-și prezența un număr record de echipe

* „Cupa Cartierelor e un eveniment frumos, în care sunt angrenați foarte mulți oameni, într-un oraș care iubește fotbalul, care iubește competiția. E vorba despre sport, mișcare, bună dispoziție, fair-play și îmi doresc ca în aceste coordonate să rămână competiția”

* „Important e să rămâi în starea pozitivă, pentru că oricum e un câștig. Faci mișcare, faci sport, lucrezi în echipă, sunt numai avantaje”

* A fost o idee bună organizarea Cupei Cartierelor la fotbal, cum și turneul de tenis este o idee bună, dar ne putem gândi și la alte evenimente sportive

 

C.M.


 

Complexul Turistic de Natație Târgoviște va găzdui și anul acesta Cupa Cartierelor la fotbal, eveniment din cadrul manifestărilor Zilele Cetății. Ediția 2019 se preconizează cea mai puternică dintre toate, anunțându-și prezența un număr record de echipe. Competiția va avea loc între 2 și 7 septembrie, iar fondul de premiere este unul generos. Vă propunem un interviu cu primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, un pasionat al sportului rege, dar și un practicant, în timpul liber. Domnia sa a fost unul dintre protagoniști la Meciul Vedetelor, în toate cele șase ediții, urmând să evolueze și anul acesta, pe 7 septembrie, în partida demonstrativă cu old-boys Petrolul Ploiești.

„Cupa Cartierelor va avea foarte multe ediții de aici înainte”

Rep.: Domnule primar, Cupa Cartierelor a ajuns la ediția cu numărul 7. Care vă rulează prima ca amintire?

– Cred că prima ediție. Cupa Cartierelor e un eveniment frumos, în care sunt angrenați foarte mulți oameni, într-un oraș care iubește fotbalul, care iubește competiția. E vorba despre sport, mișcare, bună dispoziție, fair-play și îmi doresc ca în aceste coordonate să rămână competiția, care cred că va avea foarte multe ediții de aici înainte.

Rep.: Ați jucat în toate Meciurile Vedetelor, aveți unul special?

– Tot la prima ediție, în 2013, când am bătut cu 7-1 echipa Consiliului Județean Dâmbovița. Zicea Jean Marinescu să nu tragem tare, că spargem geamurile prin Muntenia, pentru că se juca în Piața Tricolorului. Așa, toate meciurile au fost speciale și au avut o doză de extraordinar, când am jucat cu Dinamo, cu fostele glorii ale Chindiei, sunt aspecte deosebite.

„Mi-aș dori să-l întâlnesc pe Hagi într-un Meci al Vedetelor”

Rep.: Ce echipă ați dori să întâlniți într-un Meci al Vedetelor sau ce mare jucător?

– Sunt mulți jucători români care au impresionat de-a lungul timpului și care au demonstrat că sunt și oameni de calitate, iar cel mai bun exemplu este Hagi. Au fost prezenți la Meciul Vedetelor jucători din Generația de Aur, însă, in corpore, nu au venit la Târgoviște niciodată. Ar fi interesant un astfel de meci!

Rep.: Meciul Vedetelor propune o întâlnire cu o echipă de old-boys Petrolul Ploiești. Aveți vreun petrolist care v-a plăcut în mod deosebit?

– Portarul Liliac. Vă mai aduceți aminte de el? A fost și la echipa națională convocat de câteva ori. Mă duceam cu tata la meci la Ploiești, chiar rețin unul Petrolul – Dinamo. Eu țineam cu Dinamo pe vremea aceea și a bătut Petrolul cu 2-0. Am fost foarte supărat. Tata ținea cu Petrolul, iar în zona asta erau mulți oameni care simpatizau cu Petrolul Ploiești. Acum am ajuns în situația în care echipa din Târgoviște joacă în prima ligă, iar Petrolul în a doua. Sper să rămână Chindia cât mai mult în prima ligă și să jucăm cu Petrolul pe stadionul din Târgoviște.

„Să joace fotbal de plăcere, să se bucure de fiecare moment petrecut pe teren”

Rep: La competițiile sportive, fiecare ne alegem o echipă favorită, e un sentiment firesc. Aveți una la Cupa Cartierelor?

– Eu, ca și primar, pot să spun că nu am o echipă favorită, în schimb mi-aș dori să câștige echipa cea mai bună, cu jucătorii care au spirit de fair-play cel mai pronunțat și echipa care își dorește cel mai mult să iasă învingătoare. De altfel, în viață, rețeta succesului nu e comunicată. În primul rând trebuie să-ți dorești, în al doilea rând îți trebuie câteva calități și în al treilea rând, care înseamnă cam 80% din ingrediente, este să muncești foarte mult.

Rep.: Anul acesta s-a creat o emulație deosebită în jurul competiției, ce mesaj aveți pentru echipele participante?

– Să joace fotbal de plăcere, să se bucure de fiecare moment petrecut pe terenul de sport și să vadă fiecare meci ca pe o sărbătoare. Important e să rămâi în starea pozitivă, pentru că oricum e un câștig. Faci mișcare, faci sport, lucrezi în echipă, sunt numai avantaje. Chiar dacă, în mod clar, o singură echipă va câștiga. A fost o idee bună organizarea Cupei Cartierelor la fotbal, cum și turneul de tenis este o idee bună, dar ne putem gândi și la alte evenimente sportive. Profit de ocazie și țin să transmit că anul acesta sunt Zilele Cetății între 6 și 8 septembrie, cu un cap de afiș extraordinar. Nu cred că la Târgoviște a avut vreodată loc un concert, în care să-și dea concursul un artist de talia lui Goran Bregovic. Duminică, 8 septembrie, de la 21.00, îi invit pe târgovișteni în Parcul Chindia, la un concert Goran Bregovic!

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale