Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.07.2016 00:06

S-a despărțit de St. Polten


A A

Roxana Oprea a semnat cu Olimpia Cluj

Roxana Oprea a semnat cu Olimpia Cluj
Târgovișteanca Roxana Oprea a schimbat campioana Austriei cu campioana României

❚ Goalkeeper-ul târgoviștean a ales să revină în fotbalul feminin românesc, transferându-se la echipa campioană, alături de care va juca în UEFA Women’s Champions League

LIVIU DOBRE


După ani buni petrecuți peste hotare, unde a evoluat la mai multe formații, Roxana Oprea a decis să revină în România. Goalkeeper-ul târgoviștean, care face parte din lotul tricolor, s-a despărțit de St. Polten, campioana Austriei la fotbal feminin, semnând cu Olimpia Cluj-Napoca. Unul dintre motivele pentru care a ales să se transfere la formația ardeleană este faptul că se cunoaște cu majoritatea jucătoarelor, care îi sunt colege la echipa națională de fotbal feminin a României.

„Am ales Olimpia pentru că este o echipă bună, tânără, majoritatea suntem colege la națională, dar și prietene. Sper să pot ajuta în Champions League, dar și în campionat. Condițiile sunt surprinzătoare! Chiar sunt condiții foarte bune, sală de TRX, sala de forță, terenul de joc și de antrenament bune, sunt plăcut surprinsă”, a spus Roxana Oprea.

„Roxana Oprea este transferul de care aveam nevoie”

Chiar dacă s-a aflat în discuții cu mai mulți portari, conducerea Olimpiei Cluj- Napoca a considerat că cea mai bună variantă este Roxana Oprea, care are o experiență bogată, acumulată în mare parte la Amazones Drama, alături de care a câștigat campionatul Greciei și a jucat în UEFA Women’s Champions League, dar și la St. Polten, campioana Austriei.

„Roxana Oprea este transferul de care aveam nevoie pentru Champions League, dar și pentru campionat. Am avut discuții și cu alți portari, însă mă bucur din tot sufletul că Roxana a ajuns la noi. Îi cunosc valoarea și știu că este un portar de înaltă clasă. În același timp, știu că Roxana vine dintr-o familie de sportive, Olivia, sora ei, a mai jucat pentru Olimpia Cluj. Sper să ne ajute pe viitor în Champions League și să se simtă bine la la noi. La St. Polten joacă și Fany Vago, care a fost la Olimpia Cluj. Este o echipă de clasă”, a precizat Alin Cioban, președintele Olimpiei Cluj-Napoca.

Pe lângă Amazones Drama (Grecia) și St. Polten (Austria), Roxana Oprea a mai evoluat peste hotare la Zhinocha Liha (Ucraina).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale