Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.07.2015 00:06

Mai renunță o echipă la Liga a IV-a?


A A

Riscă să dispară și Bradul Moroeni

Riscă să dispară și Bradul Moroeni
Bradul Moroeni ar putea renunța la locul din Liga a IV-a, pentru unul de Liga a V-a

❚ Deși conducerea clubului a primit asigurări că situația finaciară se va rezolva în totalitate la rectificarea din iulie, se pare că Primăria Moroeni nu va aloca fonduri consistente echipei de fotbal ❚ „Dacă nu eram eu la echipă, nu mai era fotbal la Moroeni. În momentul de față, avem 50 % șanse să continuăm în Liga a IV-a. Decât să fim ciuca bătăilor acolo, mai bine jucăm în Onoare”, ne-a transmis președintele Gabriel Țiclea ❚ Mai mulți jucători iau în calcul plecarea de la Moroeni. Alin Leotescu va semna zilele următoare cu FC Aninoasa, iar Mirel Matei va merge la AS Găești 2015

COSTINEL NEAGU


Bradul Moroeni a avut un sezon bun, terminând pe locul 4 în Liga a IV-a. Startul viitoarei ediții de campionat ar putea să nu o mai găsească printre echipele participante, existând șanse considerabile ca formația din Moroeni să renunțe la locul din Liga a IV-a. Bradul a avut serioase probleme financiare în returul de campionat, la un moment dat punându-se chiar problema retragerii din competiție. Deși conducerea clubului a primit asigurări că situația finaciară se va rezolva în totalitate la rectificarea din iulie, se pare că Primăria Moroeni nu va aloca fonduri consistente echipei de fotbal.

„Între Consiliul Local Moroeni și Clubul Sportiv Bradul Moroeni se va face o asociere, lucru pe care eu l-am propus consilierilor locali încă din iarnă. Primăria m-a asigurat că jucătorii își vor primi restanțele finaciare, dar să vedem cu ce mai rămânem după ce scădem datoriile către jucători. Returul acesta eu am susținut o parte din cheltuielile echipei din propriul buzunar. Dacă nu eram eu la echipă, nu mai era fotbal la Moroeni. Să vedem ce buget o să primim de la Consiliul Local, dar nu cred că o să fie prea mare. În momentul de față, avem 50 % șanse să continuăm în Liga a IV-a. Decât să fim ciuca bătăilor acolo, mai bine jucăm în Onoare. Încă nu am luat o hotărâre definitivă, după ce va fi rectificarea de buget din această lună, vom hotărî unde vom juca. Sunt slabe speranțele că vom primi un buget consistent din partea Consiliului Local”, ne-a transmis președintele Gabriel Țiclea.

„Domnul primar nu a discutat cu jucătorii, deși a promis”

Președintele de la Moroeni spune că primarul Laurențiu Moraru a promis că se va întâlni cu jucătorii echipei, dar nu a făcut-o.

„În anii trecuți, bugetul alocat echipei de fotbal era mult mai consistent, nu ca acum. Fostul președinte (Cătălin Diaconescu) se descurca, fratele dânsului fiind contabilul clubului. Acum vom avea un buget mai mic. Nu se poate face performanță cu acești bani. Anul trecut se plătea antrenor 12 luni pe an cu PFA, la fel și medicul. Acum de ce nu se mai poate? Norc că la o parte din consilieri le place fotbalul, altfel nu mai exista acest sport la Moroeni. Rectificarea va fi cât de curând, să vedem cât vom primi, dar sunt slabe speranțele că vom avea un buget consistent. Mai mulți jucători vor pleca de la echipă. Un lucru este cert: nu va mai fi echipa care a fost odată la Moroeni”, mai spune Gabriel Țiclea.

Mirel Matei și Alin Leotescu sunt ca și plecați

Situația financiară fiind destul de nesigură, i-a făcut pe mai mulți jucători de bază ai echipei să ia în calcul plecarea de la Bradul. Alin Leotescu va semna zilele următoare cu FC Aninoasa, echipă nou promovată în Liga a III-a, iar Mirel Matei va merge la AS Găe ști 2015, care a preluat locul celor de la Săgeata Cătunu. Nu sunt singurii care vor pleca de la Moroeni, și alți jucători având oferte de la echipe importante din Liga a IV-a. Dacă va renunța și Bradul la locul din primul eșalon fotbalistic al județului, cine îl va ocupa?Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ionuț Iugulescu ia în calcul o candidatură la AJF
Paraschiv își dorește primul loc
Atunci când sportul este respectat
Mircea Petrescu dezvăluie problemele din sectorul juvenil
Emil Săndoi, în atenția tuturor
Cristi Catană vrea șefia AJF Dâmbovița
Săndoi își dorește continuitate
Pucioasa a câștigat cu Academica Clinceni 2
Rămas bun, Puiu Decebal Neagu!
Încă un rezultat pozitiv


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Romanța în Cetatea Eternă a Târgoviștei

Mâine, la ceasurile când seara se va lăsa peste Cetatea Târgoviștei în murmurul frunzelor de castani de pe bătrânul bulevard al urbei ducând spre Gara Mare, cea de-a 53-a ediție a „Crizantemei de aur” își va aprinde luminile scenei în dorul-duh al Romanței. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale