Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.07.2017 00:08

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Rezolvați cu grecul!

Rezolvați cu grecul!

COSTIN MIHAI


Au trecut ani și nimeni nu a fost capabil să facă lumină pe litigiul dintre George Dikeoulakos și Clubul Sportiv Municipal Târgoviște. Se pare că nici măcar Tribunalul Arbitral de Baschet nu a judecat pe documente reale, asumate de fostul președinte Ciprian Iugulescu. Ar fi niște făcături, cu o altă ștampilă decât originalul, cu o altă semnătură decât singura care conta. Să sperăm că instanțele civile sau penale din România vor lucra pe documente reale, fără să le ignore și pe cele false. Mai aud că s-ar fi lucrat pe două contracte, unul care ajungea la mapa primarului, cu salarii umflate în dreptul sportivilor și al antrenorilor, plus altele mai mici, de care aveau cunoștință ultimii, plătiți însă cu bani cash. Se mai zvonește că s-au emis carduri bancare pe numele sportivelor, fără ca acestea să aibă cunoștință, de pe care s-ar fi extras sume importante de bani. Cam asta am înțeles eu din ce a transmis Ioan Valerian, team-managerul echipei de baschet, la ultima emisiune pe care o moderez la Columna TV. Mai încerc să înțeleg cum intervine fostul președinte Ciprian Iugulescu în interesul clubului în „Procesul Dikeoulakos, de vreme ce mai degrabă îl încurcă decât îl ajută, soliticând termene noi sau recuzând complete de judecată? Omul nu-și recunoaște semnătura pe anumite documente, poate chiar nu le-a semnat, iar de aici procesul apucă un alt traseu, către penal. Prea târziu a reacționat Iugulescu, mult prea târziu atât pentru club, cât și pentru el. Răul a fost făcut, persistă și riscă să distrugă nu doar o echipă, chiar și cariere. Cineva va trebui să răspundă la un moment dat, chiar dacă protecția a funcționat ani buni, iar asta e trist, revoltător. Cum completul recuzat de Ciprian a rămas în picioare, vor urma episoade tare interesante din proces. Mulți îl acuză pe noul președinte, Ciprian Prisăcaru, că e prea defensiv. Inclusiv eu îl văd așa. A realizat însă cât pericol există pe acest subiect și ce poate provoca. E simplu să faci rău, chiar dacă alții numai cu asta se ocupă. Valerian a spus-o înțelept. Căutați-l pe grec și rezolvați litigiul, altfel iese urât! Și ar mai fi una tare. Până și fostul antrenor italian al echipei de volei, Stefano Micoli, reclamă că ar avea bani de primit de la CSM, pe același scenariu. A fost dat afară, fără să se regleze financiar situația.

P.S. Țin să punctez separat de tema materialului, că am parcurs cu bucurie declarația ministrului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, prin care a transmis că există în pregătire un complex sportiv la Târgoviște. Să vină banii pentru stadion!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer
Urban Titu, un nou pas spre titlul județean
Înfrângere dură în meciul decisiv
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale