Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.06.2024 00:19

Și în Dâmbovița, ieri, au fost instituite...


A A

Restricții rutiere din cauza caniculei

Restricții rutiere din cauza caniculei

*Măsura a fost impusă pentru prevenirea degradărilor provocate de circulația traficului greu și prevenirea deformațiilor majore ireversibile, cu pierderea stabilității straturilor rutiere

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că, în contextul actualizării avertizărilor de caniculă emise de Administrația Națională de Meteorologie, ieri, până la ora 20:00, a fost interzisă circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe toate sectoarele de drumuri naționale, drumurile expres și autostrăzi din județele Alba, Argeș, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Timiș și Vâlcea.

Măsura a fost impusă pentru prevenirea degradărilor provocate de circulația traficului greu și prevenirea deformațiilor majore ireversibile, cu pierderea stabilității straturilor rutiere.

Astfel, a fost interzisă circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu următoarele excepții: - transporturilor de persoane; - transporturilor de animale vii și de produse perisabile de origine animală sau vegetală; - vehicule care participă la intervenții în caz de forță majoră; - transporturi funerare; - transporturi poștale; - transporturi de echipamente de prim ajutor; - transporturi pentru distribuire de carburanți; - transporturi de mărfuri sub temperatură controlată; - transporturi pentru tractări vehicule avariate; - transporturi pentru distribuirea de apă și hrană în zonele calamitate; - transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcție salubrizării; - transporturi de apă îmbuteliată; - transporturi produse provenite din exploatări agricole; - transporturi militare implicate în exerciții multinaționale.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale