Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.10.2023 00:11

Liga 4. Roberto Ziduri – Urban Titu 1-1 (1-0)


A A

Remiză corectă

Soarele generos și-a intrat în drepturi încă de dimineață, încât a fost o încântare să parcurgi traseul până la Odobești, acolo unde s-a jucat derby-ul etapei și al turului de campionat la Liga a 4-a, între singurele echipe neînvinse, Roberto Ziduri și Urban Titu. Tribuna s-a populat încă de la meciul juniorilor, și el îmbibat cu orgolii, pentru că mulți dintre puștii sunt colegi de liceu. S-au mai șicanat pe teren, apoi și-au dau întâlnire luni la școală, pentru repriza a treia. Au câștigat localnicii, la limită, după un meci destul de frumos. Câteva mămici au părăsit stadionul, după ce s-a terminat duelul copiilor, lăsând locul în tribune microbiștilor adevărați. Printre ei, mulți oficiali ai cluburilor din zonă, curioși să vadă la lucru cele mai bune echipe ale momentului din fotbalul județean.

Accent pe defensive

Ziduri și Titu s-au respectat parcă prea mult. Niciuna nu și-a dezvoltat jocul obișnuit, ținând cont de distribuțiile ofertante avute la dispoziție de cei doi antrenori. S-a jucat riguros tactic, cu un accent deosebit pe faza defensivă, în care principalul obiectiv a fost evitarea eșecului. Gazdele au fost superioare în prima repriză, impulsionate și de autogolul lui Cezar Logofătu (14), care a trimis imparabil, cu capul, în poarta lui Curiman. Jocul a continuat la fel de tacticizat, cu puține faze ofensive importante. Marcu putea mări avantajul amfitrionilor, în prelungirile primei reprize, dar a finalizat modest. Egalarea a survenit tot dintr-o acțiune clasică, cu mingea trimisă în careu, care a ricoșat la George Manole (53), mingea șutată lovind transversala, cu aterizare în poartă. Jocul s-a aprins puțin, însă pentru scurt timp, curgând apoi către o remiză echitabilă. S-au bucurat cei de la Titu, care se mențin pe prima poziție, plus că au meciul retur pe teren propriu. Numai că în lupta pentru supremație a revenit și campioana Recolta Gura Șuții, cu un deficit de numai 2 puncte față de primele clasate, Urban și Roberto.

Caseta tehnică

Stadion central Odobești. Spectatori: 350. Marcatori: Logofătu (14 – autogol) / Manole (53). Arbitri: Marian Mălău – Adrian Păunescu, Florin Filip. Observator AJF Dâmbovița: Gheorghe Stoica. Cartonașe galbene: Nedelea (28), Lungeanu (90+1) / Vasilescu (26), Manole (68), Tănăsescu (90+1), Pătrănoiu (90+5).

Ziduri: Condea – C. Niță (77 Căldăraru), Sandu, Pahonțu, Grigore, Enescu, Lungeanu, Iorga (59 Anghelina), Nedelea (69 Godin), Cherchez, Marcu (77 F. Nicolae). Antrenor: Cristian Bădoiu.

Titu: Curiman – Dicu, Logofătu, Răuță, Vasilescu, Vîrtej, Verdeș, Sima (75 Tănăsescu), Stroe (59 Moțoi), Manole (70 Pătrănoiu), Lițoiu. Antrenor: Florin Anton.

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cezar Papoe, aproape de ultimul act
Bizarerii de Liga a 2-a
Trei medalii de aur la Campionatul Național de Karate Interstiluri
GȘA Nucet e campioană județeană la Juniori U15
Cianocobalamina întârziată
Recolta Gura Șuții va juca finala Cupei României
Podium format din nou promovate
Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Comisar european pentru apărare

Invazia rusă din Ucraina are un impact asupra evoluției Uniunii Europene. S-au mișcat multe din punct de vedere al politicii de apărare comună și al producției de armament la nivelul statelor membre.

Alegerile pentru Parlamentul European mobilizează partidele politice în a propune soluții de viitor pentru guvernarea societății europene. Printr-un document strategic, intitulat Manifesto,... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale